Libnet.ro
UNICEF

16:45

Care este starea de sanatate a singurului supravietuitor dintre cei sase pacienti adusi la Iasi in urma incendiului din Neamt

Adevărul Adevărul,
Care este starea de sanatate a singurului supravietuitor dintre cei sase pacienti adusi la Iasi in urma incendiului din Neamt

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Iasi, medicul Carmen Dorobat, a vorbit despre starea de sanatate a singurului pacient ramas in viata dintre cei sase adusi la Iasi de laSpitalul Judetean Neamt. continuă pe Adevărul

EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirila, unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Cati bani a facut din concerte

Informatii exclusive despre averea pe care o are Tudor Chirila. Este considerat unul dintre cei mai bogati artisti din Romania si pe buna dreptate. Iata cati bani a facut din concerte doar anul trecut! Cati bani a facut Tudor Chirila anul trecut Scrisoarea deschisa adresata Guvernului prin care lucratorii din industria spectacolelor cer ajutor de .

Premierul Ludovic Orban il invita la Guvern pe unul dintre cei mai populari vloggeri: Tu ma intrebi pe mine despre politica si eu te intreb pe tine despre cum sa comunic mai bine cu publicul tanar din Social Media (VIDEO)

Primul ministru, Ludovic Orban, l-a invitat la Guvern pe unul dintre cei mai cunoscutivloggeri din tara noastra, dupa ce acesta le-a atras atentia politicienilor din tara noastra asupra masurilor pe care le.

Alimentul care este un drog pentru corpul tau. Trebuie consumat cat mai rar

Specialistii germanii numesc acest aliment moartea alba, fiind de parere ca un consum ridicat al acestuia favorizeaza imbatranirea prematura a corpului si creste riscul aparitiei unor afectiuni grave. Acest aliment este ca un drog pentru organismul tau Putini sunt cei care rezista in fata dulciurilor, insa, la fel de putini sunt si cei care stiu .

Cum faci acasa cea mai buna paine. Reteta lejera care este la indemana tuturor romanilor

Pandemia a scos la iveala niste bucatari de duminica ce nu stiau de indemanarea lor. Multi dintre romani si-au pus toate speratele si in preparate mai greu de facut precum painea. O reteta a reusit sa fie la indemana tuturor care nu fac asta atat de des. De ce ingrediente ai nevoie si care e .

Sarkozy denunta infamii la reluarea procesului in care este judecat pentru coruptie

Fostul presedinte francez Nicolas Sarkozy a denuntat luni infamiile and cu care este urmarit de sase ani and , la reluarea procesului in care este judecat pentru coruptie si trafic de influenta, intr-un asa-numit caz al interceptarilor and , alaturi de avocatul sau Thierry Herzog si de fostul inalt magistrat Gilbert Azibert, relateaza AFP.

EXCLUSIV Drama lui Miki de la K-pital. Artista ne-a povestit care este cea mai mare durere a vietii ei

Mihaela Marinache 47 de ani), alias Miki, fosta solista a trupei K-pital, si-a tinut departe de ochii presei relatia cu Razvan Constantinescu. Fata rebela din fosta trupa K-pital a refuzat timp de 17 ani sa imbrace rochia de mireasa. Abia anul trecut, Mihaela Marinache a decis sa se cunune religios, pentru a putea fi nasa, .

VIDEO. 25 intrebari despre vaccinul anti-COVID19 (4): Care este diferenta dintre vaccinul produs de Pfizer si cel produs de AstraZeneca? Daca as putea sa aleg, cu care ar trebui sa ma vaccinez?

In contextul in care romanii sunt printre cei mai reticenti europeni in ceea ce priveste vaccinarea anti-COVID-19, HotNews. ro a stat de vorba cu experti in domeniu si incercam sa raspundem la toate intrebarile esentiale referitoare la acest subiect. in cadrul seriei video 25 de intrebari despre vaccinul anti-COVID-19, publicam un raspuns pe zi, atat referitor la modul de functionare a vaccinurilor, cat si la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )