Libnet.ro
UNICEF

17:15

EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirila, unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Cati bani a facut din concerte

Playtech Playtech,
EXCLUSIV Ce avere are Tudor Chirila, unul dintre cei mai bogati artisti din Romania. Cati bani a facut din concerte

Informatii exclusive despre averea pe care o are Tudor Chirila. Este considerat unul dintre cei mai bogati artisti din Romania si pe buna dreptate. Iata cati bani a facut din concerte doar anul trecut! Cati bani a facut Tudor Chirila anul trecut Scrisoarea deschisa adresata Guvernului prin care lucratorii din industria spectacolelor cer ajutor de . continuă pe Playtech

Cum a reactionat unul din cei 10 copii ai lui Diego Maradona cand a aflat ca tatal i-a murit

Unul dintre cei 10 copii ai lui Diego Armando Maradona, internat fiind de coronavirus intr-un spital din Italia, a vrut sa fie externat astfel incat sa isi poata lua adio de la tatal lui. Baiatul lui Diego Armando Maradona, decizie radicala dupa ce a auzit vestea mortii tatalui sau. Ce a facut acesta Toata planeta .

Cine sunt copiii lui CTP. Unul dintre fii a picat de multe ori BAC-ul

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este un nume sonor in Romania, care nu ezista sa faca publice opiniile, oricat de acide sau indiferent de faptul ca altii ar putea fi deranjati de vorbele lui. insa mai putine lucruri se cunosc despre familia lui, indeosebi despre cei doi fii ai sai, acesta fiind extrem de discret cu .

Ce avere are Nicolae Vacaroiu, fostul premier al Romaniei

Nicolae Vacaroiu, fostul premier al Romaniei in varsta de 77 de ani, sta bine din punct de vedere financiar. Ce avere are Nicolae Vacaroiu, fostul premier al Romaniei Nicolae.

Descoperire socanta in desertul Americii. Cercetatorii: Daca unul dintre noi dispare brusc, ceilalti s-o ia la fuga

O structura metalica recent descoperita in desertul din Utah, SUA, a aprins deja imaginatia a milioane de oameni, ce au comparat-o pe loc cu monolitul misterios din filmul din 1968, Odiseea Spatiala 2001, regizat de Stanley Kubrik. Descoperire socanta in desertul Americii Cum a fost posibil sa apara acest obiect intr-o zona izolata ramane in .

Cati ani are Dani Mocanu? Varsta manelistului care o scandalizat Romania cu imaginile incluse in ultimul videoclip postat pe YouTube

Dani Mocanu este in centrul unei controverse, fiind vizat intr-un dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor. Unul dintre cei mai cunoscuti manelisti din Romania, Mocanu a reusit sa stranga o avere.

Ce avere are Dani Mocanu. Cu ce se ocupa acesta inainte sa isi lanseze cariera muzicala

Celebru pe Youtube pentru piesele cu mesaj controversat, cantaretul de manele Dani Mocanu a adunat o avere impresionanta din muzica. Cu toate acestea, putini stiu cu ce se ocupa artistul inainte de a porni pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )