Libnet.ro
UNICEF

09:00

Care este visul ascuns al lui Petre Daea. Ministrul Agriculturii si-a deschis sufletul

Antena3 Antena3,
Care este visul ascuns al lui Petre Daea. Ministrul Agriculturii si-a deschis sufletul

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat in emisiunea Adevaruri de viata care este cel mai ascuns vis al sau. imi doresc ca aceasta tara sa fie cum mi-o inchipui eu. O tara iubita de. continuă pe Antena3

Petre Daea, la ora adevarului: Eu niciun cuvant nu-l scot gresit din gura. Voi sustine oaia pana voi muri

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a fost invitatul Danei Chera in emisiunea Adevaruri de viata .

Petre Daea ne avertizeaza: Eu niciun cuvant nu-l scot gresit din gura!

Petre Daea ne da asigurari ca nu scoate din gura nici macar un singur cuvant gresit. Asta dupa ce a fost intrebat ce a simtit cand lumea a ras de declaratiile sale privind oaia. Au venit la mine.

Moment inedit in studioul Antena 3. Petre Daea i-a aratat Danei Chera ce are in servieta de care nu se desparte niciodata

Moment inedit in studioul Antena 3, in emisiunea Adevaruri de viata. Ministrul Agriculturii, Petre Dae, si-a deschis servieta, de care a declarat ca nu se desparte niciodata, si i-a aratat Danei Chera ce.

Horoscop de weekend, 3-4 martie. Zodia care este inconjurata de drame

Berbec in acest weekend iti concentrezi atentia pe detalii, insa incearca sa nu cauti motive de cearta, caci exista o anumita doza de tensiune in aer. Porti discutii care iti vor schimba modul in.

Surpriza! Care este, de fapt, cel mai sanatos tip de paine

Painea nu lipseste din alimentatia romanilor. Astazi insa, produsele pe care le gasim pe piata se indeparteaza tot mai mult de cele facute in casa, cu ingrediente naturale. Painea din faina.

Liviu Dragnea da petrecere langa celebra vila SRI. Care este motivul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, face petrecere chiar langa celebra vila SRI. Evenimentul este dedicat doamnelor si domnisoarelor din PSD cu ocazia zilei de 1 martie. Petrecerea va incepe in jurul orei 17:00.

Timmermans, intalnire doar cu procurori romani. Care este explicatia?

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, efectueaza, joi, o vizita in Romania in contextul evaluarilor pe care le face Comisia Europeana cu privire la Mecanismul de Cooperare si Verificare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )