Libnet.ro
UNICEF

07:45

Liviu Dragnea da petrecere langa celebra vila SRI. Care este motivul

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea da petrecere langa celebra vila SRI. Care este motivul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, face petrecere chiar langa celebra vila SRI. Evenimentul este dedicat doamnelor si domnisoarelor din PSD cu ocazia zilei de 1 martie. Petrecerea va incepe in jurul orei 17:00. continuă pe Antena3

Fostul director SRI George Maior a confirmat ca Liviu Dragnea si Codruta Kovesi au participat la petrecerile SRI: Ce alti sefi de institutii au fost prezentiin vilele Serviciului

Fostul director al Serviciului Roman de Informatii George Maior a spus marti, in timpul audierilor de la Comisia de control al activitatii SRI, ca Liviu Dragnea, Codruta Kovesi, Livia Stanciu si Victor Ponta au.

Liviu Dragnea: George Maior a ascuns foarte multe lucruri la audierea in Comisia SRI. Cand o sa am si eu loc, o sa spun multe lucruri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca fostul sef al SRI George Maior a ascuns foarte multe lucruri la audierea in Comisia SRI, sustinand ca si el va spune multe lucruri cand va fi invitat.

Ponta ATAC la adresa lui Dragnea dupa dezvaluirile privind petrecerile SRI: Este o pacaleala uriasa prezentata de Daddy Mincinosul!

Victor Ponta lanseaza un atac extrem de dur la adresa lui Liviu Dragnea in contextul in care fostul director al SRI, George Maior, a declarat luni la audierea in Comisia de control al activitatii Serviciului ca ce.

Liviu Dragnea: Nu a existat in ultimii ani nicio actiune a mea impotriva sistemului judiciar

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa intalnirea pe care a avut-o cu prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, ca nu a existat vreo actiune a sa, a partidului sau a guvernului PSD impotriva sistemului judiciar, sau care sa stirbeasca independenta justitiei.

Liviu Dragnea, reactie in scandalul din Justitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, miercuri, despre cererea de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Liviu Dragnea nu exclude o contestatie la CCR, in cazul in care presedintele Klaus Iohannis nu.

Liviu Dragnea il taxeaza pe presedintele Iohannis

Liviu Dragnea il taxeaza pe presedintele Klaus Iohannis, care a afirmat ca cererea de revocare a sef.

Liviu Dragnea, despre informatia ca ar dori sa scoata PSD din PES: O informatie complet falsa

Liviu Dragnea a dezmintit categoric informatia potrivit careia PSD ar putea parasi Partidul Socialistilor Europeni PES), afirmand ca ia in calcul actionarea in judecata a site-ului stiripesurse. ro, care a difuzat initial stirea.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL despre SUSPENDAREA presedintelui Klaus Iohannis: Categoric... (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca nu se ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul in care acesta va refuza sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi de la conducerea.

Liviu Dragnea: Am discutat azi cu ExxonMobil despre proiectul legii offshore. Nu vrem sa priveze statul roman de resurse importante

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca s-a intalnit la Parlament cu o delegatie a companiei petroliere americane ExxonMobil, cu care a discutat despre proiectul legii offshore legea care stabileste redeventele pentru explotarile de petrol si gaze din Marea Neagra): legea a trecut de Senat, o vom analiza in comisia de specialitate din Camera Deputatilor, dar vom mai cere un punct de vedere de la Guvern, ne intereseaza sa vedem care e si castigul statului roman.

Liviu Dragnea: Din partea mea nu a existat, in ultimii ani, niciun fel de actiune impotriva sistemului judiciar

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a sustinut joi ca, in ultimii ani, nu a existat din partea sa nicio actiune impotriva sistemului judiciar, informeaza Agerpres. intrebat daca a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )