Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care ar fi, de fapt, motivul pentru numirea lui Darius Valcov in Guvernul Dancila

Antena3 Antena3,
Care ar fi, de fapt, motivul pentru numirea lui Darius Valcov in Guvernul Dancila

Analistul economic Radu Soviani comenteaza pe blogul sau numirea lui Darius Valcov in functia de consilier de stat in Guvernul Dancila. Nu sunt decat doua explicatii ale acestei. continuă pe Antena3

EFECTUL DE WEEKEND in spitale : INCREDIBIL care este MOTIVUL pentru care oamenii MOR mai des la SFARSIT de saptamana

Specialistii au studiat un fenomen mai ciudat, numit si efectul de weekend, si au stabilit de ce oamenii mor mai des in spitale la sfarsitul saptamanii. Statisticele arata ca.

Dragnea, despre Darius Valcov: E un om de valoare rara. Valcov a fost la Guvern tot timpul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, faptul ca e normala prezenta lui Darius Valcov in echipa Vioricai Dancila, fiind un om de valoare rara din punct de vedere economic. Valcov e judecat pentru mai multe fapte de coruptie, printre care luare de mita si trafic de influenta.

Darius Valcov, audiat la Tribunalul Dolj intr-un dosar in care este acuzat ca a luat mite de peste 2,5 mil. lei

Darius Valcov a fost audiat, in urma cu putin timp, la Tribunalul Dolj, intr-un dosar in care este judecat pentru doua infractiuni de luare de mita si trafic de influenta, scrie Gazeta de Sud. Darius Valcov, numit marti consilier al premierului Dancila, nu a dorit sa faca declaratii.

Liviu Dragnea, laude pentru penalul Darius Valcov: Un om de o valoare rara (VIDEO)

Liviu Dragnea a fost extrem de laudativ la adresa lui Darius Valcov, cel numit de catre Viorica Dancila drept consilier de stat marti, in ciuda problemelor sale penale. Presedintele PSD a laudat.

Liviu Dragnea: Darius Valcov nu detine nicio functie in PSD

Darius Valcov nu detine o functie de conducere in partid iar experienta lui economico-financiara este foarte buna pentru Romania, a declarat, miercuri, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu.

VIDEO Darius Valcov a fost audiat la Triunalul Dolj in dosarul in care este acuzat de luare de mita. La iesirea din sala de judecata: Nu fac declaratii

Darius Valcov a fost audiat astazi de magistratii Tribunalului Dolj in dosarul in care este acuzat de luare de mita si trafic de influenta. in momentul in care a iesit din sala de judecata a refuzat sa faca declaratii.

Dragnea: Darius Valcov este un om de o valoare rara din punct de vedere economic. El a fost tot timpul la Guvern

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca Darius Valcov este un om de o valoare rara din punct de vedere economic, care a fost tot timpul la Guvern, iar Executivul beneficiaza de aprijinul acestuia, potrivit news. ro.

Eugen Teodorovici, despre relatia cu creierul programului de guvernare PSD, Darius Valcov, si rolul pe care il va juca in Ministerul de Finante (VIDEO)

La finalul audierilor din comisia parlamentara, Eugen Teodorovici a raspuns in fata jurnalistilor mai multor intrebari privind relatia pe care o are cu Darius Valcov, cel considerat.

Tariceanu: Darius Valcov e un om foarte competent

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat miercuri ca Darius Valcov este un om foa.

Prima zi de consilier al premierul Dancila petrecuta la tribunal de catre Darius Valcov (VIDEO)

Proaspat intors in Guvern pe pozitia de consilier de stat in Guvernul Dancila, Darius Valcov trebuie sa isi petreaca prima zi departe de Palatul Victoria. Creierul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )