Libnet.ro
UNICEF

10:00

Prima zi de consilier al premierul Dancila petrecuta la tribunal de catre Darius Valcov (VIDEO)

B1 B1,
Prima zi de consilier al premierul Dancila petrecuta la tribunal de catre Darius Valcov (VIDEO)

Proaspat intors in Guvern pe pozitia de consilier de stat in Guvernul Dancila, Darius Valcov trebuie sa isi petreaca prima zi departe de Palatul Victoria. Creierul. continuă pe B1

Premierul Dancila a numit un specialist in ginecologie veterinara in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei

Premierul Viorica Dancila l-a numit pe decanul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Ioan Stefan Groza, in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale. Groza, care a mai fost consilier ministerial in 2013, este, potrivit presei clujene, unul din apropiatii liderului PSD Ioan Rus. Decanul a fost acuzat ca a plagiat o lucrare de specialitate, ca a fost implicat si intr-un scandal cu fonduri europene si ca ar fi transformat o conferinta academica, finantata de Uniunea Europeana prin POSDRU, intr-o paranghelie cu dansatoare despuiate.

Premierul Dancila l-a numit pe decanul Facultatii de Medicina Veterinara Cluj, specialist in ginecologie veterinara, in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei

Premierul Viorica Dancila l-a numit pe decanul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca, Ioan Stefan Groza, in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei Nationale. Groza, care a mai fost consilier ministerial in 2013, este, potrivit presei clujene, unul din apropiatii liderului PSD Ioan Rus. Decanul a fost acuzat ca a plagiat o lucrare de specialitate, acuzatie respinsa de acesta.

ESTE CRUCIAL...! Presedintele Consiliului European, SCRISOARE DESCHISA catre premierul Dancila (FOTO)

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, a transmis public o scrisoare premierului Romaniei, Viorica Dancila. Tusk o avertizeaza pe Dancila cu privire la responsabilitatea pe care o are noul.

Premierul Dancila, prima decizie dupa instalarea la Palatul Victoria

Premierul Viorica Dancila i-a cerut ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, sa prezinte pana marti o solutie in privinta formularului 600, astfel incat in prima sedinta de.

Premierul Dancila explica renuntarea la serviciile de paza ale SPP: Nu am nimic cu ofiterii SPP, dar... (VIDEO)

La finalul sedintei de guvern de miercuri, premierul Viorica Dancila a explicat gestul sau, cat si al ministrilor, de a renunta la servicii oferite membrilor guvernului de catre Serviciul de Protectia.

Premierul Dancila a anuntat oficial ca renunta la serviciile SPP

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca a renuntat la serviciile de protectie ale SPP, iar toti minis.

Corina Cretu, avertisment privind problemele Romaniei in absortia de fonduri europene. Ce a anuntat premierul Dancila (VIDEO)

Noul premier al Romaniei, Viorica Dancila, a avut marti o intrevedere cu comisarul european pentru dezvoltare regionala, Corina Cretu. Principala tema a discutiei este absortia fondurilor europene.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )