Libnet.ro
UNICEF

07:00

Care au fost cele mai cautate joburi in 2019

Adevărul Adevărul,
Care au fost cele mai cautate joburi in 2019

Aproape 4 milioane de cautari au fost inregistrate, in 2019, pentru joburile de sofer, pe eJobs. ro, cea mai mare platforma de recrutare online din Romania. continuă pe Adevărul

Ce-si doresc romanii: joburile de sofer, contabil, inginer si cele part time au fost cele mai cautate de candidati, in 2019

Aproape patru milioane de cautari au fost inregistrate, in 2019, pentru joburile de sofer, pe eJobs. ro, cea mai mare platforma de recrutare online din Romania. Urmatoarele cele mai cautate joburi au fost cele de contabili si economisti, care au adunat,.

Care au fost cele mai cautate locuri de munca din anul 2019

Cele mai cautate locuri de munca in anul 2019 au fost cele de soferi, contabili si economisti, potrivit unei analize realizate de platforma de recrutare eJobs. ro.

IN 2019: Joburile de sofer si cele part time au fost cele mai cautate de candidati

Joburile de sofer au inregistrat, in 2019, aproape patru milioane de cautari pe eJobs. ro, fiind urmate de cele de contabili si economisti, care au adunat, cumulat, aproape trei milioane de cautari, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Topul celor mai cautate joburi din 2019: Soferi, contabili si locuri de munca part time

Aproape 4 milioane de cautari au fost inregistrate, in 2019, pentru joburile de sofer, pe o platforma de recrutare online din Romania. Urmatoarele cele mai cautate joburi au fost cele de contabili si economisti, care au adunat, cumulat, aproape 3 milioane de cautari. Foarte activi anul trecut au fost si inginerii, care au vrut sa-si schimbe locul de munca 8213; pentru aceasta specializare au fost inregistrate peste 1,2 milioane de cautari.

Rav4 si Aygo, cele mai cautate modele Toyota

Romanii au cumparat peste 7. 600 de masini Toyota si Lexus anul trecut, cu 33% mai multe fata de anul precedent, respectiv 1. 893 de vehicule in plus comparativ cu 2018. Cota de piata pentru cele doua marci a ajuns la 4,3%.

Cele mai sigure masini din clasa la testele Euro NCAP in 2019

Euro NCAP, programul european de evaluare a masinilor noi, a facut un clasament din care reiese care au fost cele mai sigure masini testate in 2019. Ford Puma, fabricat la Craiova, a obtinut un punctaj bun in clasa supermini.

Cuplul de fotografi romani ajuns numarul 1 in Anglia. Imaginile care au rupt cele mai tari topuri

Dupa ce in 2018 au devenit cei mai buni fotografi de nunta din Romania, cuplul care formeaza FOTO Dumbrava Daniel si Ana) a obtinut noi premii importante. 2019 le-a adus titlul de cei mai buni fotografi din Anglia, dar si locul 2 in una dintre cele mai tari comunitati de fotografi din lume, Fearless.

Filmele de miliarde ale anului 2019. Productiile cu cele mai mari incasari la box-office

Filmele de actiune si animatiile s-au vandut cel mai bine in 2019, anul in care primele 5 productii au strans in total incasari de aproape 10 miliarde de dolari.

Microsoft a corectat o bresa majora de securitate care i-a fost semnalata de NSA

Microsoft a publicat marti un update care sa corecteze o bresa de securitate majora ce a atins versiunile cele mai recente de Windows 10, Windows Server 2016 si Windows Server 2019. Bresa a fost semnalata celor de la Microsoft de agentia NSA National Security Agency care de cele mai multe ori nu face public ce descopera, pentru ca se foloseste de aceste descoperiri in activitatile de spionaj.

Salariatii din constructii si asimilatii acestora au avut cele mai mari cresteri ale salariului net in ultimul an

Daca tragem linie si masuram cresterea salariilor din intervalul noiembrie 2018-noiembrie 2019, cele mai mari cresteri le-au avut lucratorii din constructii si asimilatii acestora. Cei care lucreaza in activitatea de sfaramare a rocilor aceste produse fiind apoi utilizate in constructii sau in productia de materiale - argila, gips, calcar etc. ) si-au vazut salariile marite cu peste 47% in ritm anual. Constructorii au si ei salarii nete mai mari tot cu peste 47%, iar pe locul al treilea sunt angajatii din Fabricarea altor produse din minerale nemetalice, care include fabricarea sticlei, a articolelor din ceramica si a pietrei brute.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )