Libnet.ro
UNICEF

10:15

Topul celor mai cautate joburi din 2019: Soferi, contabili si locuri de munca part time

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai cautate joburi din 2019: Soferi, contabili si locuri de munca part time

Aproape 4 milioane de cautari au fost inregistrate, in 2019, pentru joburile de sofer, pe o platforma de recrutare online din Romania. Urmatoarele cele mai cautate joburi au fost cele de contabili si economisti, care au adunat, cumulat, aproape 3 milioane de cautari. Foarte activi anul trecut au fost si inginerii, care au vrut sa-si schimbe locul de munca 8213; pentru aceasta specializare au fost inregistrate peste 1,2 milioane de cautari. continuă pe Hotnews

Care au fost cele mai cautate joburi in 2019

Aproape 4 milioane de cautari au fost inregistrate, in 2019, pentru joburile de sofer, pe eJobs. ro, cea mai mare platforma de recrutare online din Romania.

Topul celor mai mari scandaluri sexuale din Evul Mediu. Cine a fost prima femeie executata pentru lesbianism

Mai multe scandaluri sexuale au zguduit Europa in Evul Mediu, in unele dintre acestea fiind implicate nume sonore. Va prezentam in cele ce urmeaza o selectie a celor mai notorii scandaluri sexuale din Evul Mediu.

Topul celor mai amuzante nume de familie din Romania

Alegerea prenumelui este de multe ori o misiune dificila pentru parinti, care incearca sa gaseasca o solutie potrivita, astfel incat sa nu-i dezamageasca pe copii mai tarziu. O situatie mai dificila este atunci cand numele, mostenit din neam in neam, este cel putin dubios si amuzant.

Ce-si doresc romanii: joburile de sofer, contabil, inginer si cele part time au fost cele mai cautate de candidati, in 2019

Aproape patru milioane de cautari au fost inregistrate, in 2019, pentru joburile de sofer, pe eJobs. ro, cea mai mare platforma de recrutare online din Romania. Urmatoarele cele mai cautate joburi au fost cele de contabili si economisti, care au adunat,.

Care au fost cele mai cautate locuri de munca din anul 2019

Cele mai cautate locuri de munca in anul 2019 au fost cele de soferi, contabili si economisti, potrivit unei analize realizate de platforma de recrutare eJobs. ro.

Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun randament din ultimii noua ani, sustin firmele care gestioneaza activele celor 7,4 milioane de romani

Cele sapte fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si evolutiilor peste asteptari ale Bursei, a anuntat joi APAPR, asociatia care reprezinta firmele care gestioneaza fondurile de pensii. Din cele 13 miliarde de euro administrate de Pilonul II la finele anului 2019, peste 2,6 miliarde de euro 12,6 miliarde de lei) reprezinta castigul net obtinut din investitii, exclusiv pentru cei peste 7,4 milioane de romani care contribuie la acest sistem.

FOTO Braconier arheologic acuzat de jefuirea celor mai importante situri din Alba, aproape sa scape dupa anularea unor probe esentiale din dosar

Un rechizitoriu intocmit de Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia prin care a fost trimis in judecata un braconier de situri arheologice a fost returnat procurorilor pentru refacerea cercetarilor. Instanta a anulat doua probe esentiale administrate de Parchet, respectiv un raport de constatare muzeografica si procesele verbale de redare a unor convorbiri telefonice.

Asociatia pentru pensii private: Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun RANDAMENT din ultimii 9 ani

Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG.

APAPR: Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun randament din ultimii 9 ani

Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si al evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori de la Bucuresti, potrivit unui comunicat al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

Temperatura oceanelor, la cel mai ridicat nivel din istoria masuratorilor

Vestile legate de incalzirea globala sunt tot mai multe si tot mai proaste. Temperatura apelor oceanului planetar a atins, in 2019, cea mai ridicata valoare din istoria inregistrarilor meteorologice, iar ritmul incalzirii acestora se accelereaza, potrivit unui nou studiu.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )