Libnet.ro
UNICEF

16:30

Care a fost primul bloc din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Care a fost primul bloc din Bucuresti

In Bucuresti, primul bloc de apartamentea fost construit in anul 1922. Acesta avea cinci etaje si se afla la intersectia dintre Calea Victoriei si Strada Frumoasa. Blocul este creatia arhitectului. continuă pe Antena3

Un microbuz cu calatori a intrat intr-un stalp pe Soseaua Antiaeriana din Bucuresti. Sunt mai multe victime

Un microbuz a intrat, marti, intr-un stalp pe soseaua Antiaeriana din Bucuresti, noua persoane fiind implicate in accident, informeaza ISU Bucuresti-Ilfov. Potrivit sursei citate, toti cei implicati sunt.

Descoperire macabra langa un bloc din Onesti. Un barbat a fost gasit mort

Un barbat de 48 de ani, din judetul Bacau, a fost gasit mort, marti seara, langa panoul electric al unui bloc de locuinte din municipiul Onesti, dupa ce s-ar fi electrocutat. Politia a deschis o ancheta.

Este primul caz din ultimii 70 de ani! Ce au patit doi copii care se aflau pe o plaja din New York

Doi copii au fost atacati miercuri de rechini, pe coasta Long Island din statul american New York, fiind primul incident de acest gen din ultimii 70 de ani, relateaza BBC. Cele doua incidente, in care au fost impl.

Primul 10 din istoria gimnasticii a implinit 42 de ani. Pe 18 iulie 1976, Nadia Comaneci schimba istoria sportului

La 14 ani, Comaneci a devenit o stea a Jocurilor Olimpice de Vara din 1976 de la Montreal. La Jocurile Olimpice de la Montreal, din 1976, Nadia Comaneci a obtinut prima nota de 10 din istoria competitiei, la.

Blue Air a lansat o noua ruta din Bucuresti

Blue Air a lansat o ruta noua, de la Bucuresti la Paris. Noile zboruri vor opera de patru ori pe saptamana, in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica.

Creative Fest 2018, 27-29 Iulie, la Romexpo: incepe cel mai mare festival de arta si cultura urbana din Bucuresti

Primaria Capitalei, prin creart Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza, in perioada 27 - 29 iulie 2018, la Romexpo, cea de-a cincea editie a celui mai mare festival de arta si.

Imagini-soc. Cum arata camerele intime in care fac amor puscariasii din Romania in timpul vizitelor conjugale - FOTO

Cunoscutul fotograf Cosmin Bumbut a realizat un proiect fotografic intitulat Camera intima, scop in care a vizitat 35 de penitenciare din Romania. Artistul a surprins interiorul dormitoarelor in care.

Brutarul roman care a infruntat teroristii din London Bridge va fi decorat de Regina Angliei

Brutarul roman care a infruntat teroristii din London Bridge cu navetele de paine va fi decorat de Regina Angliei. Ieseanul Florin Morariu va primi o distinctie, dupa ce premierul Theresa May a facut propunere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )