Libnet.ro
UNICEF

14:30

Care sunt amenintarile responsabile de atacurile cibernetice asupra spitalelor din Romania

Antena3 Antena3,
Care sunt amenintarile responsabile de atacurile cibernetice asupra spitalelor din Romania

In urma unei investigatii derulate de specialisti in securitate cibernetica din cadrul Bitdefender, Cyberint si CERT-RO auconstatat ca amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente. continuă pe Antena3

Care sunt amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente asupra unor spitale din Romania

In urma unei investigatii derulate de specialisti in securitate cibernetica din cadrul Bitdefender, Cyberint si CERT-RO s-a constatat ca amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente asupra unor spitale din Romania sunt Maoloa si Phobos. Despre cum functioneaza fiecare dintre ele puteti citi in articol.

SRI suspecteaza ca in spatele atacurilor cibernetice asupra spitalelor se afla hackeri din China

Specialistii Centrului National Cyberint din cadrul SRI suspecteaza ca autorii atacurilor cibernetice asupra spitalelor din Romania sunt din China, informeaza reprezentantii Serviciului, citati de Mediafax.

Seful Cyberint din SRI, despre atacurile cibernetice asupra institutiilor statului: Atacurile de origine statala sunt de ordinul miilor si se intampla zilnic

SRI a anuntat ca 4 spitale sunt afectate de atacul cibernetic din Bucuresti, Alba, Husi, Dorohoi. SRI a mai spus ca pentru a opri atacul e nevoie de orice antivirus recunoscut, infectia bazandu-se pe pacalirea.

SRI suspecteza ca hackerii care au atacat spitalele din Romania ar fi de origine chineza: Au fost luate in calcul orele la care acestia au fost activi si indiciile lasate in mesajele de rascumparare

Serviciul Roman de Informatii SRI) a anuntat, vineri, ca atacurile cibernetice asupra spitalelor din Romania ar proveni din China. In legatura cu atacurile ciberbetice de la spitale, Centrul National Cyberint.

POZITIA KASPERSKY PRIVIND ATACURILE CIBERNETICE: Echipamentul medical este insuficient sau chiar deloc protejat

Reprezentantii Kaspersky au declarat ca atacul asupra spitalelor din tara noastra face parte dintr-o tendinta ingrijoratoare la nivel global, cazuri similare inregistrandu-se si in tari ca SUA sau Germania. Totodata, acestia sunt de parere ca echipamentul medical este insuficient sau chiar deloc protejat, desi include computere cu sistem de operare si aplicatii instalate.

SRI suspecteza hackeri chinezi de atacurile informatice asupra spitalelor

Atacurile informatice asupra a cinci spitale din Romania, semnalate joi de autoritati, ar fi opera unor hackeri din China. Atacurile se presupune ca au avut drept scop obtinerea unor rascumparari financiare.

Reactia SRI dupa atacurile cibernetice din patru spitale. Cum poate fi oprit ransomware-ul BadRabbit

Mai multe spitale din Romania au fost atacate de hackeri, joi, prin metoda ransomware. Desi a existat o alerta publica pe acest subiect, au iesit la iveala noi detalii despre cat de urma este Romania atunci cand vine vorba de securitatea cibernetica. Serviciul Roman de Informatii vine cu un prim bilant dupa atacurile hackerilor, care .

Suceava: Spitalul Judetean nu a fost afectat de atacurile cibernetice

Spitalul Judetean de Urgenta Suceava nu a fost afectat de atacurile cibernetice din ultima perioada,.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Femeile gravide ar putea beneficia de servicii medicale gratuite. Care sunt conditiile

Care sunt conditiile pentru ca femeile gravide sa beneficieze de consultari gratuite? Ce arata proiectul in cauza si care este primul pas? Servicii medicale gratuite pentru gravide. Care sunt conditiile? Proiectul normativ care ar putea aduce serviciile medicale gratuite pentru femeile insarcinate este inca in dezbatere publica la CNAS. Acesta are in vedere modificarea Ordinului .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )