Libnet.ro
UNICEF

08:30

Care sunt amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente asupra unor spitale din Romania

Hotnews Hotnews,
 Care sunt amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente asupra unor spitale din Romania

In urma unei investigatii derulate de specialisti in securitate cibernetica din cadrul Bitdefender, Cyberint si CERT-RO s-a constatat ca amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente asupra unor spitale din Romania sunt Maoloa si Phobos. Despre cum functioneaza fiecare dintre ele puteti citi in articol. continuă pe Hotnews

Care sunt amenintarile responsabile de atacurile cibernetice asupra spitalelor din Romania

In urma unei investigatii derulate de specialisti in securitate cibernetica din cadrul Bitdefender, Cyberint si CERT-RO auconstatat ca amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente.

Reactia SRI dupa atacurile cibernetice din patru spitale. Cum poate fi oprit ransomware-ul BadRabbit

Mai multe spitale din Romania au fost atacate de hackeri, joi, prin metoda ransomware. Desi a existat o alerta publica pe acest subiect, au iesit la iveala noi detalii despre cat de urma este Romania atunci cand vine vorba de securitatea cibernetica. Serviciul Roman de Informatii vine cu un prim bilant dupa atacurile hackerilor, care .

Suceava: Spitalul Judetean nu a fost afectat de atacurile cibernetice

Spitalul Judetean de Urgenta Suceava nu a fost afectat de atacurile cibernetice din ultima perioada,.

Cod portocaliu de inundatii in mai multe zone din tara: care sunt judetele vizate

Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara, valabil pe tot parcursul zilei de vineri, 21 iunie. Sunt vizate mai multe judete care vor fi afectate de ploile torentiale, spun specialistii. Hidrologii au emis un cod portocaliu de inundatii pe mai multe rauri din tara. Sunt vizate cursuri de .

Femeile gravide ar putea beneficia de servicii medicale gratuite. Care sunt conditiile

Care sunt conditiile pentru ca femeile gravide sa beneficieze de consultari gratuite? Ce arata proiectul in cauza si care este primul pas? Servicii medicale gratuite pentru gravide. Care sunt conditiile? Proiectul normativ care ar putea aduce serviciile medicale gratuite pentru femeile insarcinate este inca in dezbatere publica la CNAS. Acesta are in vedere modificarea Ordinului .

Asa arata hainele lansate de vedete. Care sunt cele mai reusite?

Fie ca vorbim despre Sarah Jessica Parker, Rihanna, Beyonce ori Kendall si Kylie Jenner, o multime de vedete au ales sa profite de popularitatea de care se bucura pentru a da lovitura in industria modei. Iata despre ce staruri e vorba! .

Care sunt cele mai bune companii aeriene: cu cine trebuie sa zbori in vacanta

Serviciile oferite de companiile aeriene variaza semnificativ de la una la alta. in acest context, a fost creat un clasament, ca sa-ti dai seama cine ar trebui sa fie in topul optiunilor tale. in cazul in care ti-ai dorit vreodata sa vezi un top 10 companii aeriene, care are in spate un studiu elaborat cat .

Evaluarea Nationala 2019. Care sunt subiectele care au picat la examenul de limba si literatura romana

Evaluarea Nationala 2019 incepe marti, 18 iunie, cu proba scrisa la limba si literatura romana. Elevii care sustin astazi examenul au avut la dispozitie pentru verificare subiectele care au picat la proba de anul trecut. Accesul in sala de examen s-a facut la ora 8:30, iar proba a inceput la 9:00. Evaluarea Nationala 2019. Subiecte .

Seful Cyberint din SRI, despre atacurile cibernetice asupra institutiilor statului: Atacurile de origine statala sunt de ordinul miilor si se intampla zilnic

SRI a anuntat ca 4 spitale sunt afectate de atacul cibernetic din Bucuresti, Alba, Husi, Dorohoi. SRI a mai spus ca pentru a opri atacul e nevoie de orice antivirus recunoscut, infectia bazandu-se pe pacalirea.

POZITIA KASPERSKY PRIVIND ATACURILE CIBERNETICE: Echipamentul medical este insuficient sau chiar deloc protejat

Reprezentantii Kaspersky au declarat ca atacul asupra spitalelor din tara noastra face parte dintr-o tendinta ingrijoratoare la nivel global, cazuri similare inregistrandu-se si in tari ca SUA sau Germania. Totodata, acestia sunt de parere ca echipamentul medical este insuficient sau chiar deloc protejat, desi include computere cu sistem de operare si aplicatii instalate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )