Libnet.ro
UNICEF

05:00

Care sunt bonurile fiscale desemnate castigatoare la extragerea Loteriei

România Liberă România Liberă,
Care sunt bonurile fiscale desemnate castigatoare la extragerea Loteriei

Bonurile fiscale desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale din 19 iunie mai sunt cele emise in data de 20 mai, cu o valoare de 79 de lei. continuă pe România Liberă

Duminica are loc extragerea Loteriei Fiscale pentru luna mai

Loteria Bonurilor Fiscale va avea o noua extragere duminica, 19 iunie, la ora 19:30, la care participa toate bonurile fiscale din perioada 1-31 mai.

O noua extragere la Loteria bonurilor fiscale. Cine sunt castigatorii

Bonurile fiscale emise in data de 20 mai, cu o valoare de 79 de lei, au fost desemnate castigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica.

O victorie a Romaniei contra Albaniei ar putea sa nu conteze: Care sunt conditiile pentru un asemenea scenariu?

UEFA a decis ca Rusia sa fie descalificata cu suspendare pentru incidentele in care au fost implicati fanii sai, ceea ce va face ca oricare alta abatere a ultrasilor sa duca automat la excluderea de la.

Gruparea terorista ISIS are un cod al sclaviei sexuale. Care sunt regulile stabilite pentru femeile considerate prada de razboi

Ideologii Statului Islamic au realizat un regulament care prevede conditiile in membrii gruparii pot face sex cu femeile luate drept sclave. Potrivit documentului, codul intocmit de catre teroristi are ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2002 seconds )