Libnet.ro
UNICEF

21:45

Care sunt categoriile de persoane exceptate de la purtarea mastii de protectie

B1 B1,
Care sunt categoriile de persoane exceptate de la purtarea mastii de protectie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si ministrul Afacerilor de Interne, Marcel Vela au semnat in cursul zilei de astazi un ordin comun care prevedeinstituirea obligativitatii purtarii mastii de. continuă pe B1

E oficial! Care sunt categoriile de persoane exceptate de la obligativitatea purtarii mastii in Starea de Alerta

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a aprobat Ordinul privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminarii cu virusul SARS CoV-2 pe durata starii de alerta. in acelasi timp au fost stabilite si categoriile de persoane care nu sunt obligate sa poarte masca. Reamintim ca nepurtarea mastii poate veni cu amenzi cuprinse intre 500 si 2500 de lei.

Purtarea mastii de protectie in spatiile inchise, obligatorie Cat costa, cate tipuri sunt si unde se gasesc

Din 15 mai, cand starea de urgenta a fost inlocuita cu starea de alerta, purtarea mastii de protectie a devenit obligatorie in Romania, in spatiile inchise. Daca la inceputul pandemiei procurarea mastilor era o problema, acum se gasesc in majoritatea farmaciilor si supermarketurilor, insa pretul a ramas destul de ridicat. Reporterul HotNews. ro a mers in 4 farmacii, toate aveau produsul, iar pretul unei masti chirurgicale simple, de unica folosinta, varia intre 2,5 si 3,9 lei. Sunt insa si farmacii care nu au masti, dar acestea pot fi cumparate si online.

Purtarea mastii, obligatorie in toate spatiile inchise si in mijloacele de transport: Exceptie fac copiii sub 5 ani si persoanele care sufera de boli ce afecteaza capacitatea de oxigenare

Masca de protectie trebuie purtata obligatoriu, pe perioada starii de alerta, in orice spatiu public inchis, spatii comerciale, mijloace de transport in comun si la locul de munca, pe toata durata prezentei in oricare din spatiile inchise ale incintei. Un ordin comun al Ministerului Sanatatii si al Ministerul Afacerilor Interne privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie a fost aprobat miercuri de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Vezi in articol care sunt categoriile exceptate de la obligativitatea purtarii mastii.

Cele 7 exceptii de la purtarea mastii de protectie. Ordinul MS-MAI

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a aprobat Ordinul Comun MS-MAI privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru.

Ludovic Orban: Va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise. Inclusiv liderii PSD si ai altor partide vor avea obligatia sa respecte aceasta masura

Premierul Ludovic Orban a subliniat miercuri ca va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise, precizand ca, in domeniul educatiei, ordinul care prevede aceasta obligativitate a fost deja publicat.

Cum s-a schimbat profilul pacientului COVID-19. Explicatiile medicului Mihaela Dorobat Medicul Beatrice Mahler: Cei cu boli cronice au dublu beneficiu in purtarea mastii (VIDEO)

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitala, a declarat, pentru B1 TV, ca persoanele care au afectiuni precum astmul nu ar trebui sa-si faca probleme in.

Cum vede un consultant fiscal facilitatile oferite de Guvern si care sunt principalele ingrijorari provocate de acestea? Angela Rosca, managing partner Taxhouse vine la o intalnire deladistanta joi de la ora 12

Intalnirea de joi va fi despre fiscalitate. Vom discuta cu Angela Rosca, fondator si managing partner Taxhouse despre principalele ingrijorari pe care le au clientii firmelor de consultanta fiscala, dar si despre ingrijorarile consultantilor fiscali. Cum vad ei pachetul de masuri de sprijin guvernamental, ce asteptari au pentru 2020, cum decurge colaborarea cu echipele din Guvern si multe altele. intalnirea deladistanta va avea loc joi, incepand cu ora 12. Puteti adresa intrebari legate de tema intalnirii on-line folosind formularul de comentarii de la sfarsitul articolului. Vor fi acceptate doar comentariile si intrebarile care respecta tema intalnirii si care contin un limbaj decent.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )