Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ludovic Orban: Va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise. Inclusiv liderii PSD si ai altor partide vor avea obligatia sa respecte aceasta masura

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise. Inclusiv liderii PSD si ai altor partide vor avea obligatia sa respecte aceasta masura

Premierul Ludovic Orban a subliniat miercuri ca va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise, precizand ca, in domeniul educatiei, ordinul care prevede aceasta obligativitate a fost deja publicat. continuă pe Adevărul

Purtarea mastii de protectie in spatiile inchise, obligatorie Cat costa, cate tipuri sunt si unde se gasesc

Din 15 mai, cand starea de urgenta a fost inlocuita cu starea de alerta, purtarea mastii de protectie a devenit obligatorie in Romania, in spatiile inchise. Daca la inceputul pandemiei procurarea mastilor era o problema, acum se gasesc in majoritatea farmaciilor si supermarketurilor, insa pretul a ramas destul de ridicat. Reporterul HotNews. ro a mers in 4 farmacii, toate aveau produsul, iar pretul unei masti chirurgicale simple, de unica folosinta, varia intre 2,5 si 3,9 lei. Sunt insa si farmacii care nu au masti, dar acestea pot fi cumparate si online.

Purtarea mastii, obligatorie in toate spatiile inchise si in mijloacele de transport: Exceptie fac copiii sub 5 ani si persoanele care sufera de boli ce afecteaza capacitatea de oxigenare

Masca de protectie trebuie purtata obligatoriu, pe perioada starii de alerta, in orice spatiu public inchis, spatii comerciale, mijloace de transport in comun si la locul de munca, pe toata durata prezentei in oricare din spatiile inchise ale incintei. Un ordin comun al Ministerului Sanatatii si al Ministerul Afacerilor Interne privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie a fost aprobat miercuri de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Vezi in articol care sunt categoriile exceptate de la obligativitatea purtarii mastii.

Exceptiile de la purtarea obligatorie a mastilor in spatiile inchise

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a aprobat miercuri ordinul privind instituirea obligativitatii purtarii mastii de protectie, a triajului epidemiologic si dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului, pe durata starii de alerta.

Ludovic Orban, despre starea de alerta: Terasele vor fi mentinute inchise Toate institutiile de control implicate vor fi pe teren si vor impune aplicarea legii imi puneti intrebari deranjante

O noua sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta a fost convocata pentru luni, 7,30 dimineata, iar sedinta de Guvern pentru ora 8. 00, a anuntat duminica seara premierul Ludovic Orban. Acesta a precizat ca ambele sedinte sunt necesare pentru a institui starea de alerta in baza Legii 55 care fost aprobata saptamana trecuta de Parlament. Va fi aprobata o hotarare de Guevern, necesara instituirii starii de alerta in baza legii. intrebat de jurnalisti daca legea se va aplica de luni sau de marti, Orban a spus ca i se par deranjante intrebarile.

Ludovic Orban: incepand de marti vor curge amenzile. Terasele raman inchise

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica seara, dupa sedinta la care a participat la sediul MAI, ca toate institutiile abilitate vor fi de luni incolo pe teren pentru aplicarea legii.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban anunta sedinta de Guvern pentru luni, la ora 8, in contextul starii de alerta: Toate institutiile vor fi pe teren si vor impune respectarea legii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, dupa sedinta Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, ca s-a stabilit cum se va proceda odata cu intarea in vigoare a a legii 55 privind starea de.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Trecem de la starea de alerta la starea de alerta maxima. Avem toate instrumentele legale, inclusiv amenzile, pentru a ne asigura ca regulile sunt respectate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, la debutul sedintei de guvern de luni, ca autoritatile dispun de toate parghiile necesare pentru a aplica amenzi, in contextul starii de alerta generata de epidemia de.

Ludovic Orban a convocat sedinte ale CNSU si Guvernului: Sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta

Premierul Ludovic Orban a convocat, pentru luni dimineata, sedinte ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si Guvernului, spunand ca acestea sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta.

LUDOVIC ORBAN: Luni instauram starea de alerta potrivit legii aprobata de Parlament

Premierul Ludovic Orban a anuntat, duminica seara, ca a convocat pentru luni dimineata sedinte ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si Guvernului, spunand ca acestea sunt necesare pentru a derula toate procedurile pentru instituirea starii de alerta.

Ludovic Orban, despre cei din Piata Victoriei: Toate sloganurile au tematici care nu au legatura cu interesul national

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, despre protestele din fata Guvernului unde peste o suta de cetateni au manifestat vineri si sambata impotriva masurilor de restrictie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )