Libnet.ro
UNICEF

11:15

Care sunt cei mai buni angajatori din Romania..

România Liberă România Liberă,
Care sunt cei mai buni angajatori din Romania..

Agricola International producatorul si procesatorul de carne de pasare din Bacau), Egger Romania producator din industria lemnului), Monsanto Romania productie de seminte si pesticide) si Dell International Services producator de computere) sunt cei mai buni angajatori de pe plan local in 2013, potrivit studiului realizat de divizia de consultanta in resurse umane Aon Hewitt, parte a grupului Aon, scrie Mediafax. Studiul, realizat intr-o perioada de noua luni, analizeaza nivelul de . continuă pe România Liberă

in fotografia postata pe net, unul din cei mai cautati interlopi din Romania ia peste picior Politia Romana: Gata, nepotii mei

Romeo Ursu, zis Boenica, unul dintre interlopii dati in urmarire internationala, ia din nou peste picior politia din Romania. Boenica a postat pe Facebook o fotografie in care apare in roba de absolvent de.

FOTO Burse de 9.600 de lei de la Tenaris pentru cei mai buni viitori ingineri din tara. Ce vor sa faca ei cu banii: motociclete si cadouri de Craciun

40 dintre cei mai buni studenti de la universitati cu profil tehnic din Romania sunt de astazi mai bogati cu aproape 10. 000 de lei. Banii le-au fost oferiti de TenarisSilcotub, prin Programul Educational Roberto Rocca, ajuns in Romania la a opta editie.

Cei mai buni tineri jucatori romani sunt rezerve la cluburile din strainatate

Romania si-a vandut in vara cei mai buni opt jucatori sub 25 de ani din campionatul intern, dar sapte au situatii dramnatice la cluburile la care au ajuns.

Macklemore Ryan Lewis sunt cei mai cautati artisti online ai anului 2013!

Duo-ul american s-a bucurat de un succes imens in acest an presarat din plin cu hituri No. 1, numeroase trofee si concerte pe cele mai mari arene din lume. Macklemore Ryan Lewis nu numai ca sunt cei mai cautati artisti ai anului 2013 la nivel global, ci si albumul lor de debut The Heist se .

TOP: 10 trucuri prin care retailerii scot mai multi bani din buzunarul tau

In conditiile in care milioane de vanatori de chilipiruri isi vindeca ranile buzunarele) dupa sesiuni intense de cumparaturi precum Black Friday, multi se intreaba cum de au ajuns sa cumpere mai mult decat isi propusesera initial. Afla.

Doar 14% din romani au facut voluntariat. Studentii si angajatii cu studii superioare sunt cei mai activi

Doar 14% dintre romani au facut voluntariat in ultimul an, majoritatea studenti sau angajati cu studii superioare, si au preferat sa se implice in campanii din domeniul serviciilor sociale si al protectiei mediului, arata un studiu national al Centrului de Marketing si Prognoza Sociala.

Jay Z a strans noua nominalizari la Premiile Grammy. ...

Rapperul Jay Z conduce in topul nominalizarilor pentru cea de-a 56-a editie a premiilor Grammy, care recompenseaza in fiecare an, in Statele Unite, cei mai buni artisti din industria muzicala, la 81 de categorii, de la pop la country, de la jazz la gospel, trecand prin muzica latino sau muzica lumii. Jay Z a strans noua nominalizari la premiile care se vor acorda pe 26 ianuarie, la Los Angeles. Kendrick Lamar, Macklemore Ryan Lewis, Pharrell si Justin Timberlake au primit cate sapte .

Top 2013 cei mai cautati termeni pe internet

Luna decembrie reprezinta un prilej unic pentru giganti precum Yahoo sa-si creeze cateva topuri vizavi de cei mai cautati termeni pe internet. Se apropie sfarsitul de an. Nici nu-mi vine sa cred ca mai sunt doar cateva saptamani pana la revelion. Pe langa faptul ca aceasta perioada reprezinta un prilej pentru noi ca internauti sa facem un inventar al activitatilor intreprinse in ultimele 12 luni, gigantii internetului fac ceva similar. Yahoo a publicat o serie statistici pe care este foarte [].

Crin Antonescu: Nelson Mandela, unul dintre cei mai mari oameni de stat ai timpurilor noastre

Nelson Mandela a fost o personalitate fascinanta, unul dintre cei mai mari oameni ai timpurilor noastre, iar lumea este mai saraca odata cu disparitia sa dintre noi, a declarat, vineri, presedintele Senatului, Crin.

Romanii printre cei mai saraci europeni.

Romanii au fost, dupa bulgari, cei mai expusi cetateni europeni la riscul de saracie sau excluziune sociala, potrivit unui sondaj Eurostat publicat joi. Astfel, conform sondajului - 49% dintre bulgari, 42% dintre romani si 37% dintre letoni au fost expusi acestui risc. Grecia ocupa abia pozitia a patra. In ceea ce priveste persoanele care se confrunta cu privatiuni materiale severe, tot bulgarii se afla pe primul loc - 44%, urmati de romani - 30%, letoni si unguri - 26%, in vreme ce numai 1% .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )