Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cei mai buni cercetatori romni. Premiile de Excelenta n Cercetare, editia 2018, au fost anuntate de Asociatia Ad Astra

Hotnews Hotnews,
 Care sunt cei mai buni cercetatori romni. Premiile de Excelenta n Cercetare, editia 2018, au fost anuntate de Asociatia Ad Astra

Asociatia Ad Astra a anuntat care sunt cei mai buni 24 de cercetatori romani care lucreaza in Romania si in strainatate, in cadrul premiilor de Excelenta in Cercetare, editia 2018. Potrivit asociatiei, premiile Ad Astra evidentiaza numai rezultatele stiintifice remarcabile obtinute de candidati in ultimii 5 ani. continuă pe Hotnews

Sport Report: Cei mai buni 10 jucatori din Premier League n 2018, n viziunea celor de la Sky Sports

Asa cum am promis, revenim azi cu un alt Top 10 al starurilor care abunda in Premier League, intocmit de aceasta data de specialistii de la Sky Sports, televiziunea care varsa trei miliarde de lire sterline anual la Premier League pentru dreptul de a transmite meciurile. Apar cateva nume noi, la fel de deplin justificate, iar liderul este altul dar tot de la Liverpool ghici, piramida, cine-i!.

Adolescenta selectata printre cei mai buni piloti din lume. Va reprezenta Romania intr-un campionat de Formula 3

Alexandra Marinescu este din Craiova si are 18 ani. A urcat de zeci de ori pe podium, a participat in curse alaturi de echipa lui Michael Schumacher, dar de cele mai multe ori a fost nevoita sa revina in tara pentru ca nu mai avea bani sa parcurga toate etapele din competitii. Tanara a fost selectata recent din peste 100 de concurenti din toata lumea sa participe la un nou campionat, dedicat exclusiv femeilor.

Sport Report: Cei mai buni 10 jucatori din Premier League n 2018, n viziunea celor de la Football365.com

Ca la fiecare sfarsit de an, se publica topurile de jucatori din toate domeniile si din toate tarile. Cel mai pasionant campionat de fotbal este Premier League si va prezentam un prim clasament intocmit de englezi. Toate listele de acest fel au note proprii de subiectivism, asa ca va vom mai expune si altele, urmand ca fiecare cititor sa-si faca propriile aprecieri si de ce nu?) propriul top al preferintelor.

Harta mortalitatii infantile in Romania. Judetele in care mor cei mai multi copii sub un an

Botosani, Calarasi, Caras-Severin si Salaj sunt judetele in care copiii sub un an mor pe capete. Concluzia se desprinde din cele mai recente statistici furnizate de organizatia Salvati Copiii, care arata ca rata mortalitatii infantile este de doua ori mai mare decat rata medie a Uniunii Europene.

Turistii straini nu se nghesuie sa vina n Romnia n vacanta/ Topul europenilor care au cheltuit cei mai multi bani n tara

Romania a atras in primele noua luni din acest an putin peste 2,2 milioane de turisti straini, in crestere cu 2,1% comparativ cu perioada similara din 2017, reiese dintr-o publicatie a Institutului National de Statistica INS). Acestia au adus in tara circa 5,2 miliarde lei, iar jumatate din acesti bani au reprezentat cheltuielile de cazare.

Unul dintre cei mai mari medici ai Romaniei, dezvaluiri despre obiceiurile gastronomice proaste. Cat de bune sau periculoase pentru sanatate sunt curele de slabire?

Medicul Alexandru Oproiu a vorbit la Punctul de intalnire despre obiceiurile gastronomice proaste pe care le avem si care sunt pericolele la care ne supunem atunci cand tinem cure de.

Formula 1, sportul cu cei mai multi spectatori in 2018

Marele Circ al Formulei 1 a atras in anul pe care ne pregatim sa-l incheiem cei mai multi spectatori in tribune la cursele desfasurate.

Tragedie in presa romaneasca! Unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi din tara a decedat la 51 de ani

Presa din Romania este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi a decedat la numai 51 de ani.

Tragedie in presa romaneasca. Unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi din tara a decedat la 51 de ani

Presa din Romania este in doliu, dupa ce unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi a decedat la numai 51 de ani.

Suma uriasa pierduta in acest an de cei mai bogati oameni din lume

Cei mai bogati oameni din lume au pierdut 511 miliarde de dolari in acest an, dupa ce castigurile inregistrate in prima jumatate a anului au fost sterse de scaderea pietelor bursiere, relateaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )