Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sport Report: Cei mai buni 10 jucatori din Premier League n 2018, n viziunea celor de la Football365.com

Hotnews Hotnews,
 Sport Report: Cei mai buni 10 jucatori din Premier League n 2018, n viziunea celor de la Football365.com

Ca la fiecare sfarsit de an, se publica topurile de jucatori din toate domeniile si din toate tarile. Cel mai pasionant campionat de fotbal este Premier League si va prezentam un prim clasament intocmit de englezi. Toate listele de acest fel au note proprii de subiectivism, asa ca va vom mai expune si altele, urmand ca fiecare cititor sa-si faca propriile aprecieri si de ce nu?) propriul top al preferintelor. continuă pe Hotnews

DOLIU iN FOTBAL! A MURIT unul dintre cei mai faimosi RAPIDISTI! Au plecat la COLINDAT si ....TRAGEDIE

E doliu in lumea fotbalului. Nicu Corsicanu, fratele lui Gigi Corsicanu, fostul sef al galeriei rapidiste, a murit subit. Mai multi rapidisti, in frunte cu Daniel Pancu, au mers sa-i colinde pe suporteri.

Tragedie in familia Rapidului! Unul dintre cei mai devotati giulesteni a murit in timp ce era colindat

Toata suflarea alb visinie este in doliu, dupa o tragedie care a avut loc ieri, in urma caruia unul dintre cei mai devotati rapidisti a decedat.

Formula 1, sportul cu cei mai multi spectatori in 2018

Marele Circ al Formulei 1 a atras in anul pe care ne pregatim sa-l incheiem cei mai multi spectatori in tribune la cursele desfasurate.

Suma uriasa pierduta in acest an de cei mai bogati oameni din lume

Cei mai bogati oameni din lume au pierdut 511 miliarde de dolari in acest an, dupa ce castigurile inregistrate in prima jumatate a anului au fost sterse de scaderea pietelor bursiere, relateaza.

Sasul care i-a iubit pe romani. Considerat unul dintre cei mai luminati oameni din Ardeal, a avut o moarte cumplita

Stephan Ludwig Roth a fost considerat unul dintre cei mai luminati oameni din Transilvania. Acesta a avut parte de o moarte cumplita, fiind rapus de gloantele plutonului maghiar de executie.

Cei mai exotici imigranti prinsi la granita. Cum au incercat opt cubanezi sa ajunga din Serbia in Spania, prin Romania

Politistii de frontiera din Timis au facut o descoperire ciudata in dimineata de Craciun. Obisnuiti cu imigranti din Orientul Mijlociu, frontieristii din Timis au depistat un grup de cubanezi.

Ei sunt cei mai rai iubiti din horoscop. Fugi cat de tin picioarele daca nu vrei sa suferi

Desi se spune ca femeile sunt rele, barbatii au de multe ori tendinta sa fie mai malitiosi si mai ascunsi decat ele. Iata top 3 zodii de care ar trebui sa te feresti.

Judecatorul Danilet lanseaza un SCENARIU-BOMBA: Daca se da OUG pentru amnistie si gratiere, statul roman nu va mai putea recupera prejudiciile din dosarele de coruptie

Miza Ordonantei de Urgenta pentru amnistie si gratiere ar putea fi una mult mai mare decat se credea initial, dupa ce judecatorul Cristi Danilet, intr-un interviu pentru g4media. ro citat de stiripesurse. ro,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )