Libnet.ro
UNICEF

06:00

Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Adevărul Adevărul,
Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Comportamentul la volan ar fi legat si de zodia in care ne-am nascut, conform unei analize realizate de o companie canadiana de asigurari auto. continuă pe Adevărul

Care sunt cei mai periculosi soferi in functie de zodie

Comportamentul nostru la volan este direct legat de zodia in care ne-am nascut. Se pare ca Leii sunt cei mai buni soferi si Balantele sunt cele mai neexperimentate. V-am pregatit o diagrama interesanta cu semne.

Business report: Viitor sumbru: Povara CAS nu scade in 2014; Cine sunt cei mai mari angajatori ai lunii martie; Marea Britanie pregateste indestularea statului din conturile bancare ale cetatenilor.

Cum ajuta criza din Ucraina un business din Romania. Cazul Policolor. Romania ar putea gasi acele nise de pe piata ucraineana care au ramas descoperite in urma tensiunilor dintre Ucraina si Rusia. Grupul Policolor-Orgachim. Google Glass este disponibil pentru testare publicului din Romania. Considerat cel mai inovativ dispozitiv al anului, Google Glass este disponibil pentru a fi testat de publicul larg din Romania.

Cei mai isteti copii sunt asteptati la preselectiile emisiunii Vrei sa fii milionar? dedicate zilei de 1 iunie

Virgil Iantu cauta cei mai isteti copii de clasa a IV-a, care pot sa devina viitori milionari, odata cu venirea Zilei copilului, pe 1 iunie, atunci cand va fi difuzata o editie speciala a emisiunii Vrei sa fii milionar?, la Prima TV.

Romanii, printre cei mai mari consumatori de alcool din lume

Romania ocupa locul 5 in lume, in ceea ce priveste consumul de alcool, arata un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Raportul din acest an arata ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de.

Fondurile mutuale care au adus cei mai multi bani investitorilor in ultimul an

Fondurile mutuale au continuat sa atraga investitori in aprilie, luna in care peste 2. 300 de noi clienti au ales aceasta alternativa de investitie, arata datele AAF. Cele mai mari castiguri le-au adus, in ultimele 12 luni, fondurile straine care.

Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, recruteaza mineri din Gorj

Veste buna pentru cei care isi cauta un loc de munca si se pricep la minerit. Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, Carlos Slim, recruteaza mineri in Gorj. Afaceristul, care are o avere estimata la 69 de mi.

Ponta: Romania va avea cei mai buni piloti de avioane F-16 din NATO

Romania va avea cei mai buni piloti de avioane multirol F-16 din NATO, a spus increzator premierul Victor Ponta, care a anuntat ca tara noastra va cumpara in urmatoarea perioada 12 avioane F 16 modernizate.

FOTO Cei mai bogati banateni, fratii Cristescu, doneaza Primariei Timisoara o cladire de 100.000 de euro

Cei mai bogati banateni, oamenii de afaceri Emil si Marius Cristescu, renunta la o cladire pe care o detin in Calea Aradului, in favoarea Primariei Timisoara. Potrivit lui Emil Cristescu, cladirea valoreaza pana in 100. 000 de euro. Viceprimarul Traian Stoia sustine, insa, ca valoarea imobilului poate ajunge si la 200-250. 000 de euro.

Romanii, printre cei mai mari consumatori de alcool din lume: cat de multa bautura consumam?

Consumul de alcool s-a extins la nivel global, iar Rusia, si tarile vecine, printre care si Romania se afla in top cu cei mai multi apropiati ai paharului.

Joburi pentru cei mai buni. Peste 300 de tineri participa la Top Talents Romania, un eveniment de cariera pentru varfuri

Cei mai buni 300 de tineri, studenti in ani terminali de facultate, masteranzi, doctoranzi si proaspat absolventi de studii universitare participa pe 15 si 16 mai la Top Talents Romania, un eveniment aflat la cea de-a saptea editie. Pe parcursul celor doua zile, tinerii vor avea posibilitatea sa intre in contact cu reprezentantii unor companii de top.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )