Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ponta: Romania va avea cei mai buni piloti de avioane F-16 din NATO

Antena3 Antena3,
Ponta: Romania va avea cei mai buni piloti de avioane F-16 din NATO

Romania va avea cei mai buni piloti de avioane multirol F-16 din NATO, a spus increzator premierul Victor Ponta, care a anuntat ca tara noastra va cumpara in urmatoarea perioada 12 avioane F 16 modernizate. continuă pe Antena3

UBB isi premiaza cei mai buni studenti si profesori

Consiliul Studentilor din Universitatea Babes-Bolyai organizeaza joi, 15 mai, de la ora 16. 00, Gala de decernare a Premiilor Excellentia. Evenimentul, aflat la cea de-a doua editie, va avea loc in Aula Magna a Universitatii, pe strada M. Kogalniceanu nr. 1, etajul al doilea.

Carlos Slim, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, recruteaza mineri din Gorj

Veste buna pentru cei care isi cauta un loc de munca si se pricep la minerit. Unul dintre cei mai bogati oameni din lume, Carlos Slim, recruteaza mineri in Gorj. Afaceristul, care are o avere estimata la 69 de mi.

Business report: Viitor sumbru: Povara CAS nu scade in 2014; Cine sunt cei mai mari angajatori ai lunii martie; Marea Britanie pregateste indestularea statului din conturile bancare ale cetatenilor.

Cum ajuta criza din Ucraina un business din Romania. Cazul Policolor. Romania ar putea gasi acele nise de pe piata ucraineana care au ramas descoperite in urma tensiunilor dintre Ucraina si Rusia. Grupul Policolor-Orgachim. Google Glass este disponibil pentru testare publicului din Romania. Considerat cel mai inovativ dispozitiv al anului, Google Glass este disponibil pentru a fi testat de publicul larg din Romania.

Romanii, printre cei mai mari consumatori de alcool din lume

Romania ocupa locul 5 in lume, in ceea ce priveste consumul de alcool, arata un raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Raportul din acest an arata ca romanii sunt printre cei mai mari consumatori de.

Romanii, printre cei mai mari consumatori de alcool din lume: cat de multa bautura consumam?

Consumul de alcool s-a extins la nivel global, iar Rusia, si tarile vecine, printre care si Romania se afla in top cu cei mai multi apropiati ai paharului.

Orasele cu cei mai multi miliardari. Cine sunt cei mai bogati oameni din lume

Cei mai multi miliardari din lume traiesc in Londra, iar Marea Britanie are cei mai multi miliardari pe cap de locuitor, cei mai bogati fiind fratii Sri si Gopie Hinduja, originari din India, cu o avere de 11,9 miliarde lire, potrivit unui studiu comandat anual de publicatia The Sunday Times, citat de Mediafax.

Londra este orasul cu cei mai multi miliardari din lume

Londra este orasul cu cei mai multi miliardari din lume, iar Marea Britanie are cei mai multi miliardari pe cap de locuitor, cei mai bogati fiind fratii Sri si Gopie Hinduja, originari din India, cu o avere de 11,9 miliarde lire, potrivit unui studiu.

STUDIU: Londra, orasul in care traiesc cei mai multi miliardari din lume

Londra este orasul cu cei mai multi miliardari din lume, iar Marea Britanie are cei mai multi miliardari pe cap de locuitor, cei mai bogati fiind fratii Sri si Gopie Hinduja, originari din India, cu o avere de 11,9.

Basescu:Cei mai multi dintre cei care vor sa mearga in PE au ca obiectiv salariul de europarlamentar

Presedintele Traian Basescu a declarat ca cei mai multi dintre cei care vor sa mearga in PE au ca obiectiv salariul de europarlamentar, iar despre cei care se lauda ca au avut initiative a spus ca este usor sa ai o mie de interventii, dar e.

FOTO Cei mai bogati banateni, fratii Cristescu, doneaza Primariei Timisoara o cladire de 100.000 de euro

Cei mai bogati banateni, oamenii de afaceri Emil si Marius Cristescu, renunta la o cladire pe care o detin in Calea Aradului, in favoarea Primariei Timisoara. Potrivit lui Emil Cristescu, cladirea valoreaza pana in 100. 000 de euro. Viceprimarul Traian Stoia sustine, insa, ca valoarea imobilului poate ajunge si la 200-250. 000 de euro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )