Libnet.ro
UNICEF

15:45

Care sunt cei mai urmariti influenceri din Romania - VIDEO

Antena3 Antena3,
Care sunt cei mai urmariti influenceri din Romania - VIDEO

Trebuie sa recunoastem ca retele sociale ne-au schimbat viata, iar studiile arata ca din ce in ce mai multi romani aleg sa traiasca ghidati de influenceri. Cum arata clasamentul celor mai urmarite conturi din mediul online si cine sunt cei care-i inspira pe romani ne spune Lorena Burlacu. continuă pe Antena3

VICTOR PONTA ANUNTA CA VA VOTA MOTIUNEA PSD: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune

Victor Ponta a anuntat, miercuri, cu doua ore inainte de motiune, ca el va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune.

Transformarea totala a celei mai grase femei din Romania. Cat de mult a slabit Mariana Buica

Cea mai grasa femeie din Romania a ajuns de nerecunoscut! Femeia a slabit extrem de mult. Cum si-a schimbat stilul de viata si cat a ajuns sa cantareasca acum? Mariana Buica traieste acum viata la care a visat mereu. Mariana Buica, transformare totala. Cat a slabit cea mai grasa femeie din Romania? Mariana Buica este .

Oamenii fara adapost sunt cei mai vulnerabili dintre noi

Cel mai greu e cu frigul. in rest, te descurci cum poti, ne spune un barbat pe la vreo 40 de ani incerti, la Adapostul Odesa, locul unde oamenii strazii isi gasesc, macar pentru o noapte, linistea si siguranta. Ar putea avea mai mult dar cel mai probabil are mai putin. Viata pe strada e grea. Nu a ales sa fie aici. Abandonat de parinti, dintr-o familie disfunctionala, si-a petrecut o parte din viata in orfelinat, de unde a fugit, pentru a scapa de batai. Este povestea multora dintre cei care ajung pe strada - copii ai orfelinatelor, carora statul nu le ofera un sprijin odata ce au iesit de acolo.

An intens pentru Consiliul Concurentei! Care sunt cele mai importante investigatii finalizate in 2019 si ce urmeaza in acest an?

Consiliul Concurentei se afla la un moment de rascruce in activitatea sa, demonstrand in ultima decada ca este o autoritate de top, care functioneaza la standarde europene, cu o activitate care depaseste in unele cazuri pe cea din cadrul autoritatilor.

Cine sunt cei mai influenti romani in mediul online. Facebook-ul, dominat autoritar de doi comedianti

Starcom a publicat clasamentul celor mai urmarite conturi din mediul online in luna decembrie 2019, in topul de pe Facebook aflandu-se pe pozitii fruntase doi comedianti.

FOTO Cum arata cel mai nou cinematograf din Bucuresti, unde iti vei putea comanda mancare de la restaurant in timpul filmului

Cinemax, cel mai mare lant de cinematografe multiplex din Slovacia, a anuntat inca din toamna anului 2018 ca va intra pe piata din Romania . Pe 27 decembrie Cinemax a inaugurat primul cinematograf, in Veranda Mall, in urma unei investitii de 2.

FOTO A murit Aurel Antonie, unul dintre cei mai varstnici veterani de razboi din Romania. Urma sa implineasca 106 ani

A supravietuit celor doua razboaie, Siberiei, dar si inchisorii comuniste. Aurel Antonie, se nascusela 26 octombrie 1914, in Tomsani Valcea. S-a stins din viata miercuri, 5 februarie 2020, in Horezu.

Ponta schimba iar tabara si anunta ca va vota motiunea de cenzura: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru. PSD ar avea acum majoritatea pentru daramarea Guvernului Orban

Victor Ponta a anuntat ca va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune. Nu am votat guvernul PNL Orban pentru ca nu am avut.

Guvernul Orban, veste buna pentru 200.000 de gospodarii din Romania. Marcel Bolos: Vom introduce gaze naturale in localitatile in care locuintele sunt incalzite cu combustibil solid

Mai multe localitati din Romania, care cuprind un total de 200. 000 de gospodarii, vor fi racordate la reteaua de gaze naturale, a afirmat Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, marti seara, la finalul.

ANUNTUL BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate, acum totul se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, fiind, in acelasi timp, actor de teatru si televiziune. Iata, insa cateva lucruri pe care nu le stiati despre simpaticul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2735 seconds )