Libnet.ro
UNICEF

15:45

Care sunt cele 75 de revendicari ale protestatarilor de la mitingul diasporei, din 10 august

Playtech Playtech,
Care sunt cele 75 de revendicari ale protestatarilor de la mitingul diasporei, din 10 august

Grupul Diaspora pentru Romania a facut publica lista cu cele 75 de revendicari pe care le doreste. Cum arata aceasta si care sunt ultimele detalii despre protestele din data de 10 august 2019? Amintim ca Primaria Capitalei a aprobat si ea mitingul din cursul zilei de sambata, eveniment organizat de catre Tommy Tomescu Joul. Protest . continuă pe Playtech

Perchezitie informatica in cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dinca

In cursul zilei de marti, la Caracal, va avea lor o perchezitie informatica in cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dinca. Anchetatorii urmeaza sa stabileasca pe cine a sunat Gheorghe Dinca, cine l-a sunat,.

De cand poti incepe sa te epilezi. Care sunt dezavantajele metodelor clasice de epilare

La ce varsta este indicat ca fetele sa se epileze? Este o problema delicata cu care se confrunta tot mai multe mame de fetite. Cand este perioada potrivita si care sunt metodele cele mai indicate pentru o piele fina? De cand poti sa incepi sa te epilezi? Varsta potrivita pentru epilarea parului nedorit este o .

Va mai exista Exatlon sezonul 4? Care sunt perspectivele Kanal D

Dupa ce editia cu numarul 1 a inregistrat un suces care a depasit imaginatia producatorilor, interesul publicului pare ca s-a diminuat, din pacate, odata cu trecerea timpului. Lucrul acesta face a totul sa fie incert in privinta celui de-al patrulea sezon. Exatlon sezonul 4, sub semnul intrebarii Sezonul cu numarul 3 al show-ului sportiv a .

LA LIBRE BELGIQUE: Brexit si noile revendicari ale guvernului Johnson

Guvernul britanic al lui Boris Johnson le-a cerut sambata liderilor Uniunii Europene sa accepte o renegociere a acordului de Brexit, deoarece realitatile politice s-au schimbat de la alegerile care au remodelat compozitia Parlamentului European, scrie Rador, citand La Libre Belgique.

Fiul lui Marcel Toader, in cea mai trista zi din viata. Doar una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader vine la inmormantare

Marcel Toader a murit, pe 3 august, in urma unui infarct, sub privirile prietenilor sai, care se aflau la masa. Familia fostului rugbyst este indurerata, dar trebuie sa se mobilizeze pentru a-l inmormanta pe afacerist. O veste trista despre eveniment este ca numai una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader va fi prezenta .

Wizz Air lanseaza rute noi din Romania. Care sunt destinatiile

Compania Wizz Air a anuntat ca lanseaza zboruri directe din Bucuresti spre Edinburgh si patru rute noi din Timisoara. Pentru Edinburgh, biletele sunt disponibile la preturi incepand de la 129 de lei, iar cele cu plecare din Timisoara au preturi intre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )