Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fiul lui Marcel Toader, in cea mai trista zi din viata. Doar una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader vine la inmormantare

Playtech Playtech,
Fiul lui Marcel Toader, in cea mai trista zi din viata. Doar una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader vine la inmormantare

Marcel Toader a murit, pe 3 august, in urma unui infarct, sub privirile prietenilor sai, care se aflau la masa. Familia fostului rugbyst este indurerata, dar trebuie sa se mobilizeze pentru a-l inmormanta pe afacerist. O veste trista despre eveniment este ca numai una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader va fi prezenta . continuă pe Playtech

Fiul lui Marcel Toader, tragedie cu repetitie. A plecat urgent de la inmormantarea tatalui sau

Maximilian Toader traieste clipe negre! Din pacate, pe langa vestea ca tatal lui a murit, trebuie sa mai suporte alt soc. Tanarul a aflat, chiar in timpul inmormantarii parintelui sau, ca un prieten drag s-a stins din viata. Dupa ce i-a murit tatal, a aflat ca un prieten bun s-a stins din viata Conform spynews. ro, .

Fiul lui Marcel Toader, Maximilian, a mostenit datorii uriase de la tatal sau. Despre ce suma este vorba

Marcel Toader va fi inmormantat, maine 7 august, in judetul Constanta, dupa ce duminica s-a stins din viata in urma unui infarct. Moartea omului de afaceri a lasat in urma sa multa durere, dar si o gramada de datorii. Ce va mosteni Maximilian, dupa moartea tatalui sau Marcel Toader Ziaristii de la Click! .

Marturia tulburatoare a celui care a fost de fata cand a murit Marcel Toader. I-a cazut telefonul din mana, apoi.

Marcel Toader s-a stins din viata la doar 56 de ani, fulgerator, cand nimeni nu s-ar fi asteptat la un astfel de sfarsit. Nu atat de grabnic, cel putin. Imagineaza-ti ca stai de vorba cu o persoana si, pret de o clipa, doar te-ai intors cu spatele, iar acel om moare subit, fara sa sufere .

Fostul mare rugbist Marcel Toader, depus la o capela mortuara din Constanta. Sportivul va fi inmormantat la Cumpana, langa tatal sau

Trupul neinsufletit al fostului mare rugbist Marcel Toader a fost depus marti, la Casa Niculescu de langa Cimitirul Central din Constanta. Dupa-amiaza, foarte putini dintre cei care l-au cunoscut au venit sa-si ia adio de la el. Mama sa a stat nemiscata langa sicriu si a plans.

Anamaria Ferentz, fosta sotie a lui Marcel Toader, prima reactia dupa ce a aflat de moartea acestuia: Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

Anamaria Ferentz a avut o prima reactie dupa ce a aflat ca fostul ei sot, Marcel Toader, s-a stins din viata. Cei doi au fost casatoriti, dar au divortat fiindca artista l-a acuzat pe omul de afaceri ca ar.

Marcel Toader a murit. Anunt de ultima ora facut de fiul sau

Maximilian Toader a reactionat la vestea mortii tatalui sau, impresarul Marcel Toader, cel care a suferit un infarct sambata. Voi incepe prin a va multumi pentru toate cuvintele de incurajare! Imi cer scuze.

SOC TOTAL pentru mama lui Marcel Toader: A aflat de la TV ca fiul ei A MURIT! Ultima oara cand am vorbit, mi-a zis ca totul era bine...

Mama lui Marcel Toader a povestit cum a aflat ca fiul ei a murit. SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Femeia a marturisit ca, in.

SOCANT: ULTIMA FOTOGRAFIE cu Marcel Toader in viata, publicata de fiul afaceristului. Parca prevestea NENOROCIREA ce urma sa vina... (FOTO)

Moartea subita a lui Marcel Toader a suprins si indoliat pe toata lumea, in primul rand pe membrii familiei acestuia.

, reactie dura dupa moartea lui Marcel Toader. Nu o sa merg la inmormantare! Iata motivul

A fost contactata de jurnalisti pentru a spune ce simte acum, dupa moartea lui Marcel Toader. Reactia ei a fost destul lipsita de empatie, dar este una la care oricine s-ar fi asteptat. Prezentatoarea TV i-a fost sotie pana in 2013, iar afaceristul a avut cu ea cea mai lunga casnicie din cele .

Ce se intampla cu locuinta lui Marcel Toader, dupa moartea acestuia

Marcel Toader a murit sambata, 3 august, in urma unui infarct. in urma sa a lasat o familie indurerata, dar si multe datorii la intretinerea locuintei sale din Capitala. Ce se intampla acum cu apartamentul fostului sportiv? Ce se intampla cu locuinta lui Marcel Toader, dupa moartea acestuia Marcel Toader s-a stins, in ziua de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )