Libnet.ro
UNICEF

14:00

Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii din Romania?

Cele mai atractive locuri de munca pentru tinerii romani cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani, sunt cele de programator, designer de jocuri, blogger si vlogger, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare de piata online YouGov, la. continuă pe Wall-Street Ro

URARI SI MESAJE DE FLORII 2018. Care sunt cele mai populare nume de flori

Potrivit statisticilor Directiei pentru Evidenta Persoanelor cele mai des intalnite nume feminine sunt Viorica peste 146. 000 de persoane), Florentina peste 128.

Piata de publicitate online din Romania a atins 20 de milioane de euro in primul semestru din 2017. Care sunt sectoarele cu cele mai mari cresteri

Trendurile investitiilor in media confirma continutul video ca fiind lider in preferinte, iar dispozitivele mobile sunt cele mai utilizate pentru vizualizarea continutului, se arata intr-un studiu derulat de IAB Romania cu sprijinul PwC Romania.

Tarile balcanice, cele mai vulnerabile la stirile false. Cat de rezistenta este Romania in fata acestui fenomen

Tarile din Balcani sunt cele mai vulnerabile din Europa in fata fenomenului fake news stiri false, in trad. Aceasta este concluzia unui studiu publicat la sfarsitul acestei saptamani de Institutul pentru o Societate Deschisa din Sofia, fondat de miliardarul american de origine ungara George Soros.

Mesaje de Florii. Cele mai frumoase urari pentru cei care poarta nume de flori

Crestinii serbeaza duminica Floriile, care marcheaza intrarea triumfala a lui Iisus Hristos in Ierusalim, unde a fost intampinat de o multime de credinciosi care tineau in maini ramuri de maslin si de finic. in duminica Floriilor sunt serbati si cei care poarta nume de flori, dar si cei care sunt botezati Florin, Florina sau cu nume derivate ale acestora. Iata cateva mesaje de Florii.

UPDATE VIDEO Fasia Gaza, unele dintre cele mai sangeroase violente din ultimele decenii: 16 palestinieni au fost ucisi, peste 350 sunt raniti

Cel putin 16 palestinieni din Fasia Gaza au fost ucisi vineri de armata israeliana in cadrul tensiunilor de la granita dintre mii de manifestanti palestinieni si soldati evrei, care au degenerat in violente, printre cele mai sangeroase din ultimele decenii, scrie AFP.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Secretul unei blonde

La o petrecere, invitatii se contrazic pe tema: barbatii sau femeile, care sunt mai de incredere? - Nici o femeie, spune un barbat de-a dreptul suparat, nu poate pastra un secret. - Nu prea cred ca.

FOTO Cum arata unul dintre cele mai frumoase targuri de Pasti din Romania

Producatori traditionali, ateliere de incondeiat oua cu mesteri, demonstratii de acrobatii cu caini, intalniri cu iepurasul de Pasti, ateliere de vopsit oua sau piese de teatru pentru copii, sunt cateva dintre evenimentele ce au loc in aceasta perioada la unul dintre cele mai frumoase targuri de Pasti din Romania.

1 aprilie Ziua pacalelilor. Cele mai tari farse de 1 aprilie din istorie

1 aprilie este o zi in care se fac diferite farse sau pacaleli. Trimiterea la o intalnire inutila a prietenilor sau alte farse similare sunt cunoscute, in cele mai multe tari europene, inca din secolul al.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Samburii de mar

Un politist gaseste un pusti la colt de strada vanzand ceva in gramajoare mici. il intreaba pe pusti cu un aer sever: - Ma, ce faci tu aici? - Vand samburi de mar domnule! - Si la ce sunt.

Unul dintre cele mai mari angrouri de la marginea Bucurestiului investeste 1 milion de euro pentru a intra in online

Unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate in produse alimentare si pentru casa, Doraly, anunta o investitie de 1 milion de euro intr-o pltaforma online de tip marketplace unde chiriasii parcului isi vor putea lista produsele pe care le vand in magazinele fizice.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )