Libnet.ro
UNICEF

08:45

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Samburii de mar

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Samburii de mar

Un politist gaseste un pusti la colt de strada vanzand ceva in gramajoare mici. il intreaba pe pusti cu un aer sever: - Ma, ce faci tu aici? - Vand samburi de mar domnule! - Si la ce sunt. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ce este vidul pentru un politist

Se intalnesc doi politisti: - Salut, Ghita! Ce intelegi tu prin vid, frate? Sta Ghita, se gandeste si, dupa o bucata de vreme, spune: - Am in cap, dar nu pot sa-ti.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Bunul Dumnezeu

Un sofer, preot, este tras pe dreapta de Politie. Ce ai in sticla? Apa. Politistul verifica continutul sticlei. Parinte, dar aici este vin! Binecuvantat fie Bunul Dumnezeu si.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Politistul si baba

Merge o baba cu bicicleta. Un politai o intreaba: Unde mergi, babo ? La cimitir. Si bicicleta cine o aduce inapoi acasa ? .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pot sa ma mai joc cu bunicul?

Alinuta: Tati, pot sa ma mai joc cu bunicul? Bine draga, dar e ultima datacand il dezgrop.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Copil cuminte

Alinuta, fii cuminte si intoarce-te in casa! Nu. Alinuta, hai, te roaga mama urca cele 2 etaje si vino in casa! Nu, mama, ca iar o sa ma arunci pe.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ciorba de fasole cu smochine

Doi ardeleni stateau de vorba: Ba, io nu mai pot! De cand cu emisiunile aste cu gatit, muierea mea o luat-o razna! Ieri o facut ciorba de fasole cu smochine. Smochine, ba, smochine! Mie-mi zici? A m.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Un om in desert

Un om mergea linistit prin desert cand deodata ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin. Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in sp.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Secretul unei blonde

La o petrecere, invitatii se contrazic pe tema: barbatii sau femeile, care sunt mai de incredere? - Nici o femeie, spune un barbat de-a dreptul suparat, nu poate pastra un secret. - Nu prea cred ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Greu e sa fii sot de blonda

Sotul unei blonde : Daca te mai prind ca ai vreun amant, imi cumpar o pusca si il omor! Blonda : Dragul meu, ti-ar trebui o mitraliera! .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Moldovenii si canibalii

Un canibal a prins un moldovean si fugea cu el in spinare. se intalneste cu un alt cannibal: Ooo, azi o sa aveti ce manca, da ce natie e? E moldovean. Ooooo, dai mai bine drumul.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )