Libnet.ro
UNICEF

17:45

Care sunt cele mai blestemate semne zodiacale? Nativii din aceasta zodie sunt mereu sortiti esecului

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai blestemate semne zodiacale? Nativii din aceasta zodie sunt mereu sortiti esecului

Orgoliul, visele irealizabile si singuratatea fac ca unele zodii sa aiba parte toata viata de un destin potrivnic si nefericit. Sunt insa unele semne zodiacale care par sa aiba mereu ghinion. Iata ic. continuă pe Antena3

Tehnologii inainte de vremea lor: Care sunt cele mai celebre gadgeturi care au fost prea revolutionare

Ce au in comun Apple Newton si Google Glass? Ambele au fost tehnologii inainte de vremea lor, gadgeturi care au aparut intr-un moment in care lumea nu era deloc pregatita pentru ele. Nu exista o piata pentru asa ceva iar ele au esuat lamentabil pentru.

Care sunt cele trei lucruri pe care majoritatea oamenilor risipesc 70% din bani

Grant Sabatier, un tanar milionar care conduce site-ul Millennial Money, arata ca americanii cheltuiesc in medie 70% din bani pe locuinta, transport si mancare, potrivit Business.

Vacanta in cele mai apreciate insule din Europa: de ce merita sa le descoperi si tu

In Europa sunt insule care concureaza usor cu destinatiile exotice din Asia sau Caraibe si in care te costa mai putin sa ajungi. Iata, astfel, care sunt cele mai apreciate insule de pe continent si de ce merita sa iti faci o vacanta aici.

Business report: Ministrul Transporturilor: In 2016, nu s-a finalizat niciun tronson de autostrada. 90 km ar putea deveni functionali in 2017; Cele mai scumpe cartiere din Romania sunt in Cluj, Bucuresti si Timisoara. Pretul unei locuinte intr-un asemene

Mazda MX-5 RF - Puritatea sta in detalii. Industria auto moderna impune, de cele mai multe ori, nevoia de compromis. Un model nou trebuie sa tina cont de ceea ce spun inginerii despre siguranta la. Cu vechitura de la Iernut, Romgaz a produs mai mult curent decat Petrom care are bijuteria de la Brazi. Productia de energie eletrica a Romgaz a fost de 0,999 TWh, in.

Prapadul naturii in cetatile dacice. Cum sunt distruse accelerat cele mai faimoase vestigii antice ale poporului roman

Furia naturii a lasat urme adanci peste cele mai vizitate locuri istorice din Hunedoara. Monumentele-emblema s-au degradat continuu in ultimii ani, fara ca autoritatile sa ia masuri pentru conservarea sau reabilitarea lor. Cetatile dacice din Muntii Orastiei au avut cel mai mult de suferit.

SURPRIZA din topul partidelor cu cele mai mari VENITURI: Cum se ascund cheltuielile electorale

La 10 ani de la legea care ar fi trebuit sa aduca transparenta in procesul de finantare a partidelor, provenienta banilor de care dispun formatiunile politice, dar si felul in care sunt cheltuite.

Dreptul, finantele si jurnalismul, cele mai solicitate specialitati

Dreptul, finantele si jurnalismul au fost cele mai solicitate specialitati la admitere in universitati si colegii, proces care s-a incheiat la 31 iulie. Potrivit datelor Ministerului Educatiei, Culturii si Cercetarii, pentru un loc la drept au fost depuse cate 18 cereri, la finante cate 15 cereri, iar la jurnalism si procese mediatice 14 cereri pentru un loc.

VIDEO Apa maro la robinet in orasul cu unul dintre cele mai mari tarife din tara

In orasul cu unul dintre cele mai mari tarife din tara curge apa maro la robinete. Un locatar a postat pe Facebook un filmulet in care arata ce apa este livrata locuitorilor.

Cele mai frumoase femei ale secolului XXI

Unicitatea si feminitatea femeilor din secolul XXI i-a determinat pe cei de la BrightSide. me sa realizeze o selectie de fotografii cu cele mai admirate reprezentante ale sexului frumos. Printre nominalizate se numara Monica Bellucci, Mila Kunis si Angelina Jolie.

S-a deschis complexul de agrement din Craiova. Cum arata unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din Romania FOTO

In Parcul Tineretului din Craiova s-a construit unul dintre cele mai modern parcuri acvatice din Romania. Investitia s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro, iar majoritatea banilor au fost de la Uniunea Europeana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )