Libnet.ro
UNICEF

17:00

Tehnologii inainte de vremea lor: Care sunt cele mai celebre gadgeturi care au fost prea revolutionare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tehnologii inainte de vremea lor: Care sunt cele mai celebre gadgeturi care au fost prea revolutionare

Ce au in comun Apple Newton si Google Glass? Ambele au fost tehnologii inainte de vremea lor, gadgeturi care au aparut intr-un moment in care lumea nu era deloc pregatita pentru ele. Nu exista o piata pentru asa ceva iar ele au esuat lamentabil pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Vacanta in cele mai apreciate insule din Europa: de ce merita sa le descoperi si tu

In Europa sunt insule care concureaza usor cu destinatiile exotice din Asia sau Caraibe si in care te costa mai putin sa ajungi. Iata, astfel, care sunt cele mai apreciate insule de pe continent si de ce merita sa iti faci o vacanta aici.

SURPRIZA din topul partidelor cu cele mai mari VENITURI: Cum se ascund cheltuielile electorale

La 10 ani de la legea care ar fi trebuit sa aduca transparenta in procesul de finantare a partidelor, provenienta banilor de care dispun formatiunile politice, dar si felul in care sunt cheltuite.

Cum alegi cele mai sigure locuri in mijloacele de transport, pentru a fi protejat in caz de accident

Folosind orice transport, in cele mai multe cazuri ne gandim la confortul din timpul calatoriei. Cu toate acestea, nu ar trebui sa uitam de siguranta, deoarece fiecare vehicul are scaune unde sunt sanse mai putine sa fim raniti in caz de accident. Bright Side ne prezinta o lista cu locuri sigure in 7 mijloace de transport, siguranta determinata pe baza unor studii si statistici.

Dreptul, finantele si jurnalismul, cele mai solicitate specialitati

Dreptul, finantele si jurnalismul au fost cele mai solicitate specialitati la admitere in universitati si colegii, proces care s-a incheiat la 31 iulie. Potrivit datelor Ministerului Educatiei, Culturii si Cercetarii, pentru un loc la drept au fost depuse cate 18 cereri, la finante cate 15 cereri, iar la jurnalism si procese mediatice 14 cereri pentru un loc.

VIDEO Apa maro la robinet in orasul cu unul dintre cele mai mari tarife din tara

In orasul cu unul dintre cele mai mari tarife din tara curge apa maro la robinete. Un locatar a postat pe Facebook un filmulet in care arata ce apa este livrata locuitorilor.

Alternatorul, una dintre cele mai importante componente ale automobilului tau (P)

Pentru masina moderna, alternatorul este una dintre cele mai importante piese, in conditiile in care consumul de energie al automobilelor este din ce in ce mai mare iar acumulatorul trebuie sa suporte cu stoicism acest consum.

Alternatorul, una dintre cele mai importante componente ale automobilului tau (P)

Pentru masina moderna, alternatorul este una dintre cele mai importante piese, in conditiile in care consumul de energie al automobilelor este din ce in ce mai mare iar acumulatorul trebuie sa suporte cu stoicism acest consum.

S-a deschis complexul de agrement din Craiova. Cum arata unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din Romania FOTO

In Parcul Tineretului din Craiova s-a construit unul dintre cele mai modern parcuri acvatice din Romania. Investitia s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro, iar majoritatea banilor au fost de la Uniunea Europeana.

Un sef al salvamarilor propune ca zonele periculoase de plaja, unde se ineaca cele mai multe persoane, sa fie inchise / In Australia si Germania, la steag rosu salvamarul pleaca acasa

Presedintele Asociatiei Nationale a Scafandrilor Profesionisti si Salvamarilor din Romania, Gabriel Balan, propune ca zonele de plaja periculoase de pe litoral, unde se ineaca cele mai multe persoane, sa fie inchise, el solicitand premierului si reglementarea situatiei skijeturilor, astfel ca acestea sa nu mai fie in apropierea persoanelor aflate la plaja, pentru evitarea producerii unor accidente, potrivit news. ro.

Coduri portocaliu si galben de furtuni. Care sunt zonele vizate

Vremea frumoasa si sorele din ultimele zile din tara vor fi intrerupte de un cod galben de furtuna. Administratia Nationala de Meteorologie anunta ploi, descarcari electrice, grindina si.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )