Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pregatiri pentru editia 2019 a targului Dragaica, unul dintre cele mai vechi balciuri din zona Munteniei

Adevărul Adevărul,
Pregatiri pentru editia 2019 a targului Dragaica, unul dintre cele mai vechi balciuri din zona Munteniei

Revitalizat in urma cu doi ani, sub denumirea Iarmafest, targul Dragaica a devenit deja un festival regional sinonim cu distractia. Regulamentul de organizare a editiei din acest an a targului de vara de la Buzau se afla, in aceste zile, in dezbatere publica. continuă pe Adevărul

Procurorii spulbera unul dintre misterele mortii lui Razvan Ciobanu: Nu e adevarat asta

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta spulbera unul dintre misterele mortii lui Razvan Ciobanu. Anchetatorii au negat varianta in care designerul ar fi murit cu fata in sus si cu mainile i.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis va fi inlocuit la prezidentiale. Nu va fi unul dintre competitori

Ion Cristoiu a lansat o teorie conform careia presedintele Klaus Iohannis ar putea fi indepartat din cursa pentru alegerile prezidentiale daca nu va creste in sondaje. Eu am pus ca in cazul in.

Procurorii DIICOT intervin pe litoral dupa cazul Razvan Ciobanu.Unul dintre liderii care aproviziona vedetele cu droguri a fost retinut

Procurorii DIICOT intervin pe litoral dupa cazul Razvan Ciobanu. Unul dintre liderii care aprovizionavedetele cu droguri a fost retinut. Dosarul este instrumentat de procurorii DIICOT din Iasi. Pana.

Liceul din nordul Moldovei reabilitat cu 3,6 milioane de euro. Va fi unul dintre cele mai moderne din Romania

In orasul Saveni, judetul Botosani, va functiona unul dintre cele mai moderne licee din Romania. Se investesc peste 3,6 milioane de euro pentru reabilitarea grupului scolar Mihai Ciuca. Autoritatile locale spera ca in urma modernizarii elevii sa ramana in localitate si dupa absolvire sa dezvolte economic zona.

A devenit unul dintre cei mai cautati oameni din Europa, dupa ce a ucis un barbat intr-un mod infiorator. L-a torturat si l-a omorat in fata propriilor lui copii, care nu au putut face nimic pentru a-l salva

Un barbat, care se presupune ca ar fi ucis violent un tata la o ferma din Cheshire, a devenit cel mai cautat om din Europa. Detectivii il cauta pe Christopher Guest More Jr de cand a fugit din tara, imediat.

Detaliul socant al dublei crime de la Targoviste. De ce au ignorat judecatorii faptul ca unul dintre barbatii impuscati a fost eviscerat cat inca traia

La doi ani de la comiterea dublului asasinat din Dambovita, cand doi barbati au fost gasiti impuscati pe un camp de langa Targoviste, apar detalii socante legate ororile care au fost descoperite la locul.

Detaliul socant al dublei crime de la Targoviste. De ce au ignorat judecatorii faptul ca unul dintre barbatii impuscati a a fost eviscerat cat inca traia

La doi ani de la comiterea dublului asasinat din Dambovita, cand doi barbati au fost gasiti impuscati pe un camp de langa Targoviste, apar detalii socante legate ororile care au fost descoperite la locul crimei. Langa unul dintre cadavre a fost gasit un fragment de intestin uman, asezat pe cizmele victimei.

Incredibil! Cat castiga un cersetor intr-unul dintre cele mai bogate orase ale Romaniei!

Clujul se numara printre orasele din Romania unde economia duduie cu adevarat! Afacerile in domeniul IT si in imobiliare au prins un avant aproape ireal, iar salariile sunt, in aceste domenii, dar si in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )