Libnet.ro
UNICEF

19:15

Care sunt cele mai bune locuri in avion, ca sa ai parte de cea mai atenta servire. Dezvaluirile unui insotitor de bord

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai bune locuri in avion, ca sa ai parte de cea mai atenta servire. Dezvaluirile unui insotitor de bord

Sa astepti mult si bine sa fii servit intr-un avion nu este cea mai placuta parte a calatoriei. Un insotitor de bord spune exact care sunt cele mai bune locuri in avion, pentru a avea. continuă pe Antena3

Cele mai bune filme din 2017 sunt acum disponibile intr-un rezumat

Daca ai fost curios care sunt cele mai bune filme din 2017, un critic de film cu experienta a creat un colaj in care le sintetizeaza pe toate, in opinia sa. in fiecare an suntem asaltati cu o multitudine de filme, mai mult sau mai putin bune. Unele sunt menite sa faca valuri la box [].

Meghan Markle, marturisiri din adolescenta despre legatura cu tatal ei:nu suntem in cele mai bune relatii

Meghan Markle 36 de ani), logodnica Printului Harry al Marii Britanii, apare intr-un clip video in care ii povesteste celei mai bune prietene ale sale, pe cand avea doar 18 ani, ca ea si tatal ei nu se afla in cele mai bune relatii.

Cele mai bune filme de animatie care vor scoate copilul din tine

Niciodata nu esti prea mare sau prea batran pentru filme de animatie si slava Domnului ca la cate avem, nu vom imbatrani prea curand, asta-i clar. Filmele de animatie sunt acele filme la care te uiti, dar le spui prietenilor ca te-ai uitat impreuna cu copilul, verisorul sau fratele tau cand, de fapt, el se [].

Cele mai bune bancuri despre casnicie. Cum ia un barbat o decizie importanta

Nenumarate bancuri si glume despre casnicie circula pe internet. Va prezentam o colectie a celor mai reusite 10 bancuri de acest fel.

Acestea sunt cele mai spectaculoase imagini cu Super Luna de duminica seara

Luna s-a vazut cu 14% mai mare decat in mod normal. Fenomenul astronomic numit Super Luna s-a produs pe cer duminica noapte. Acest eveniment astrologic este posibil atunci cand luna se apropie.

VIDEO Cum a fost impodobita Deva pentru sarbatorile de iarna. Cele mai atractive locuri din municipiu

Centrul istoric al Devei a fost animat de luminitele si podoabele de iarna, dar si de targul de sezon amenajat in Piata Unirii.

A murit un celebru designer, care a creat cele mai spectaculoase logo-uri din istorie (FOTO)

Ivan Chermayeff, un graphic designer care a creat cateva dintre cele mai recunoscute logouri, inclusiv pentru Showtime, HarperCollins, Pan Am, a murit sambata, la varsta de 85 de ani, in.

Cele mai comune nedumeriri pe piata pieselor auto. Ce inseamnaOE sau OEM si cat de bune sunt piesele aftermarket

Pe piata reparatiilor de masini exista foarte multe discutii si dezbateri cu privire la piesele noi, originale si cele aftermarket. Piesele originale sunt, in general, mai scumpe, ceea ce face sa fie considerate mai bune din punct de vedere calitativ decat celelalte.

Cele mai viralizate 10 orase si locuri din lume pe Instagram in 2017

In 2017 reteaua de socializare Instagram a fost luata cu asalt de milioane de fotografii realizate de utilizatori in locuri turistice superbe din lume. Iata care au fost cele mai viralizate 10 astfel de locuri.

Cele mai mari mall-uri din lume

Patru din cele mai mari zece mall-uri din lume sunt detinute de omul de afaceri filipino-chinez Henry Sy Sr. , iar pe primele trei locuri se afla centre comerciale din China. Niciun centru comercial din Europa sau Statele Unite ale Americii nu se afla.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )