Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cele mai viralizate 10 orase si locuri din lume pe Instagram in 2017

ADPM ADPM,
Cele mai viralizate 10 orase si locuri din lume pe Instagram in 2017

In 2017 reteaua de socializare Instagram a fost luata cu asalt de milioane de fotografii realizate de utilizatori in locuri turistice superbe din lume. Iata care au fost cele mai viralizate 10 astfel de locuri. continuă pe ADPM

Imnul Romaniei a rasunat in cea mai cunoscuta sala de spectacole din lume

De Ziua Nationala a Romaniei, imnul tarii a rasunat in cea mai cunoscuta sala de spectacole din lume, la Viena. Imnul a fost intonat in cadrul unui concert organizat de Institul Cultural.

Cele mai mari mall-uri din lume

Patru din cele mai mari zece mall-uri din lume sunt detinute de omul de afaceri filipino-chinez Henry Sy Sr. , iar pe primele trei locuri se afla centre comerciale din China. Niciun centru comercial din Europa sau Statele Unite ale Americii nu se afla.

Este oficial! Unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania a fost vandut

Brico Depot Romania, parte a Kingfisher plc, companie internationala de bricolaj si amenajari interioare, a finalizat cu succes tranzactia pentru achizitionarea a 100% din actiunile Praktiker.

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume. Doua perechi de gemene celebre din Romania sunt incluse (FOTO)

Americanii au facut TOP 10 Cele mai sexi gemene din lume in care sunt incluse vedete de cinema sau mari actori de teatru ori cantareti. in top sunt si doua perechi celebre din.

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna noiembrie 2017

Locul 10: In jurul Marii Uniri de la 1918. Natiuni, frontiere, minoritati - Lucian Boia; Locul 9: Tratat despre obiceiurile, ceremoniile si infamia turcilor - Georg Captivus Septemcastrensis; Locul 8: Botanistul euforic. Plantele din care se fac cele mai grozave bauturi din lume - Amy Stewart. Intra in articol pentru a vedea topul al celor mai vandute carti in luna noiembrie.

Aceasta este singura femeie din lume care are voie sa conduca masina fara permis

Regina Elisabeta a II-a este, deja, o figura iconica. Cu toate acestea, suntem convinse ca nu stiai si aceste lucruri despre ea! Iata cateva dintre cele mai ciudate drepturi si privilegii ale Reginei.

Cea mai tanara regina din lume. Este uimitor de frumoasa!

Stiai ca cea mai tanara regina din lume are doar 27 de ani? Este vorba de Jetsun Pema Wangchuck, Regina Buthanului, care se afla la tron inca de la 21 de ani si are un baietel adorabil de un an.

Andreea Mantea, Inna si Luciu, in topul celor mai sexy sani din lume! (FOTO)

S-a intocmit topul celor mai sexy sani din lume. Potrivit cenglezilor de la AskForFun, in primele 25 de super-busturi sunt si trei romance: Andreea Mantea, Inna, Mihaela Radulescu si Nicoleta.

James Sawyer, expert la cea mai mare firma de consultanta in risc politic din lume: Liviu Dragnea poarta o batalie pierduta cu justitia

Expert la Eurasia Group, cea mai mare firma de consultanta in risc politic din lume, britanicul James Sawyer a acordat un interviu pentru Adevarul despre situatia politica din Romania.

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3094 seconds )