Libnet.ro
UNICEF

21:00

Care sunt cele mai cautate scoli din Brasov pentru clasa pregatitoare. Prima etapa de inscriere se termina pe 13 martie

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai cautate scoli din Brasov pentru clasa pregatitoare. Prima etapa de inscriere se termina pe 13 martie

La Brasov au fost depuse deja 4200 de cereri de inscriere pentru cele 5. 555 de locuri disponibile. in timp ce la unele scoli mai sunt destul locuri, exista si unitati unde concurenta este foarte mare. continuă pe Adevărul

E.ON a raportat cele mai mari pierderi din istoria companiei

ON, cel mai mare grup de utilitati din Germania, a inregistrat anul trecut cele mai semnificative pierderi din istoria companiei, din cauza deprecierilor de active, a masurilor de reorganizare din 2014 si a crizei din sectorul energetic, transmit AFP si Reuters.

Industria auto riposteaza fata de demonizarea masinilor diesel: Motoarele diesel de astazi sunt cele mai curate realizate vreodata

Una dintre cele mai importanta asociatii auto din Marea Britanie a lansat o contra-campanie care vine in apararea masinilor diesel ce vor fi tot mai dur penalizate in mai multe tari europene. Masinile diesel nu sunt nici pe departe atat de poluante cum sustin cei care vor sa le interzica, iar normele Euro 6 prevad reducerea drastica a emisiilor de oxid de azot, spun initiatorii campaniei. Constructorii auto sunt deranjati de faptul ca in ultimii 20 de ani au fost incurajati sa investeasca masiv in masinile diesel, iar acum totul va fi in zadar.

FOTO. Cine sunt cele mai bogate femei ale anului 2015

In topul Forbes al celor mai bogate femei din anul 2015, primele cinci locuri sunt ocupate de mostenitoare ale averilor facute de companiile Walmart, LOreal, Mars si Ferrero, informeaza site-ul forbes. com.

Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Ai auzit de ele din batrani si au capacitatea de a vindeca afectiunile si durerile cele mai frecvente, cu care ne confruntam cu totii la un moment dat. Transmise de la o generatie la alta, au capatat in timp o faima.

American Sniper, cele mai mari incasari din 2014 in SUA

Lungmetrajul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, a depasit Jocurile foamei: Revolta - Partea I si a devenit filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate.

Elena Udrea: Informatiile ca Udrea ar fi cedat in arest sunt aberatii. Conditiile nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Elena Udrea a transmis luni un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare prin care tinut sa dezminta informatiile din presa potrivit carora ar fi inceput sa planga in.

Tinerii cu care Alba se mandreste: cercetatori si oameni de afaceri de succes in cele mai puternice tari din lume

Cativa tineri care au plecat din Alba au ajuns prin multa munca si inteligenta la mari realizari profesionale. Au devenit cercetatori sau si-au infiintat companii in cele mai renumite tari ale lumii. Numele si activitatea lor sunt modele de viata pentru cei care inca mai incearca sa-si gaseasca rostul in viata.

VIDEO Unicorn in the Garden, din 1953 - una dintre cele mai bune animatii din toate timpurile

Monotonia unei dimineti obisnuite este spulberata de aparitia unui unicorn in gradina. Sotul alearga sa-si trezeasca sotia: 'E un unicorn in gradina!' Sotia vrea sa doarma: 'Nu exista unicorni, sunt fiinte mitice!' A vazut sau nu sotul un unicorn? Si cum se schimba relatiile dintre cei doi?.

Cele mai frumoase flori de balcon

Chiar daca nu locuiesti la casa, te poti relaxa intr-o gradina de flori dupa o zi obositoare de munca. Oricat de mic ar fi balconul, el poate fi amenajat ca o gradina multicolora in fiecare anotimp. Iata care sunt cele mai frumoase flori de balcon.

Echipa de comunicare a Elenei Udrea, din nou pe Facebook:Conditiile din arest nu sunt cele mai bune, dar nici de natura sa franga un om ca Udrea

Un nou mesaj a fost postat pe pagina de Facebook a Elenei Udrea. Echipa de comunicare a deputatului precizeaza ca Udrea nu a cedat in Arestul Capitalei din cauza conditiilor din detentie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )