Libnet.ro
UNICEF

10:15

American Sniper, cele mai mari incasari din 2014 in SUA

Antena3 Antena3,
American Sniper, cele mai mari incasari din 2014 in SUA

Lungmetrajul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, a depasit Jocurile foamei: Revolta - Partea I si a devenit filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate. continuă pe Antena3

Care a fost filmul cu cele mai mari incasari in SUA in 2014

Filmul Lunetistul american/ American Sniper, regizat de Clint Eastwood, este filmul cu cele mai mari incasari in Statele Unite dintre toate peliculele lansate in 2014 .

Cele mai urmarite seriale din Romania

Cele mai urmarite seriale de televiziune din Romania sunt difuzate de Pro TV, Kanal D si Acasa TV. Iata care au fost cele mai de succes productii in luna februarie, luna in care romanii au urmarit, in numar foarte mare, actiunea acestora.

FOTO: Cele mai FRUMOASE POLITISTE din ROMANIA zguduie Internetul. Imaginile care i-au ULUIT pe straini

Multi barbati sunt de parere ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar politistele din Romania nu par sa faca exceptie.

SONDAJ Irina Vlah are cele mai mari sanse la functia de bascan

Un sondaj de opinie privind preferintele electorale ale cetatenilor din UTA Gagauzia, prezentat de catre compania Intellect Group, arata ca cele mai multe voturi la functia de guvernator le-ar obtine Irina Vlah, care este vazuta in aceasta functie de 57% dintre respondenti, transmite IPN.

Bunica avea dreptate: cele mai bune leacuri din camara

Ai auzit de ele din batrani si au capacitatea de a vindeca afectiunile si durerile cele mai frecvente, cu care ne confruntam cu totii la un moment dat. Transmise de la o generatie la alta, au capatat in timp o faima.

TOP 2015: cele mai frumoase plaje din lume

Cand ne gandim la plaja ne imaginam nisipuri albe, ape albastre, imagini spectaculoase si un sentiment puternic de pace si libertate. TripAdvisor a realizat un top al celor mai frumoase plaje din lume, pentru o experienta incredibila.

Consiliul Judetean Sibiu, cele mai mari cheltuieli cu electricitatea in 2013

Intr-un top al cheltuielilor cu energia electrica efectuate de consiliile judetene in 2013, Consiliul Judetean Sibiu ocupa primul loc, cu peste 500. 000 de lei, conform unui studiu realizat de Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania - InfoCons cu ocazia Zilei Mondiale a Eficientei Energetice.

Cele mai iubite sporturi din lume. Lider e fotbalul, dupa care urmeaza surprizele

Top 10 cele mai iubite sporturi din lume. Daca in privinta fotbalului situatia este clara, acesta fiind considerat, dincolo de clisee, sportul-rege, tenisul sau baschetul nu sunt atat de populare precum ne-am fi asteptat.

Sentinta finala in procesul Autobuzul, unul din cele mai mari dosare de trafic de heroina din Banat. Fosta politista, condamnata la cinci ani de inchisoare

Judecatorii Curtii de Apel Timisoara au emis vineri sentinta finala in dosarul traficantilor de heroina, judecati in dosarul supranumit Autobuzul. Pentru majoritatea inculpatilor a fost mentinuta sentinta de pe fond, decizia Tribunalului Timis fiind modificata doar in cazul a doi dintre inculpati.

Tinerii cu care Alba se mandreste: cercetatori si oameni de afaceri de succes in cele mai puternice tari din lume

Cativa tineri care au plecat din Alba au ajuns prin multa munca si inteligenta la mari realizari profesionale. Au devenit cercetatori sau si-au infiintat companii in cele mai renumite tari ale lumii. Numele si activitatea lor sunt modele de viata pentru cei care inca mai incearca sa-si gaseasca rostul in viata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )