Libnet.ro
UNICEF

12:15

Care sunt cele mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc in 2016

România Liberă România Liberă,
Care sunt cele mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc in 2016

Mamaia, Venus si Eforie Nord sunt, dupa primele praguri de vanzari early-booking, pe primele trei locuri in topul celor mai cautate statiuni de pe litoralul romanesc, in timp ce pentru extern, cele mai cerute destinatii de vara au fost Bulgaria, Turcia, Grecia, Spania si Italia, a declarat pentru Agerpres, presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova APDTP), Adrian Voican. continuă pe România Liberă

Care sunt cele mai vandalizate autobuze din Bucuresti

Desi pierderile cauzate de acte de vandalism au fost mai mici in 2015, la RATB, fata de 2014, Regia a pierdut aproape 1 milion de lei in anul care a trecut din cauza calatorilor care au provocat pagube in.

Afla care sunt cele mai tari 5 masini hibride din lume!

Vehiculele hibride sunt din ce in ce mai populare atat in Statele Unite cat si in Europa, conducatorii auto avand acum doua variante de ales, o masina care este condusa usor sau una care ajuta planeta. Specialistii.

Cele mai cautate joburi pe vasele de croaziera. Cu cat e platit un bucatar, un ospatar sau o camerista

Sa muncesti si sa vezi toata lumea, poate fi jobul perfect. Cei care isi doresc asta pot opta pentru unul din sutele de joburi de ospatari, cameriste si bucatari pe cele mai frumoase vase de croaziera din lume. Joburile pe cele mai mari nave maritime sunt la mare cautare, iar salariile sunt pe masura. Cele mai mici pornesc de la 1. 100 de euro, iar bucatarii sunt recompesati si mai bine.

Raport Cisco: Infrastructura imbatranita si structura organizationala invechita sunt cele mai mari vulnerabilitati ale companiilor in fata atacurilor cibernetice

La nivel global, doar 45% dintre managerii care se ocupa de securitatea informatica a companiilor au incredere in solutiile de securitate IT pe care le folosesc, iar, atacurile cibernetice actuale sunt tot mai sofisticate, mai indraznete si se desfasoara pe o perioada mai mare de timp, arata cea mai noua editie a raportului de securitate cibernetica .

Acestea sunt cele mai ciudate obiecte pe care le-au lasat oamenii pe Luna

Omenirea a petrecut 300 de ore pe suprafata lunara. in cele 21 de ore cat au stat Buzz Aldrin si Neil Armstrong, iar apoi zilele petrecute pe Luna de astronautii care i-au urmat, au fost lasate in urma multe gunoaie. Pentru ca nu era destul loc in modulul lunar pentru a gazdui toate obiectele din [].

Care sunt cele mai bune alimente pentru creier. Ce sa mancam ca sa avem o minte brici - sfaturile medicilor

Chiar daca poate uneori nu ne-am gandit la asta, ceea ce mancam zi de zi are efecte asupra creierului. Exista alimente care ne ajuta sa fim mai concentrati si sa ne pastram tinere celulele nervoase.

Pagube uriase pentru RATB, in urma actelor de vandalism. Care trasee sunt cele mai afectate

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a inregistrat anul trecut pierderi de circa un milion de lei din cauza actelor de vandalism, in medie, in fiecare zi, cel putin un vehicul necesitand interventii suplimentare de remediere a avariilor.

Cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti face singur

Uneori cadourile pe care ti le faci singur sunt mult mai valooase decat cele mai scumpe daruri primite de la alti. Spre exemplu solititudinea si o atitudine pozitiva sunt cadouri pe care sa ti le oferi cat mai des cu.

Varsta la care avem parte de cele mai satisfacatoare partide de sex

Nu este vorba nici despre varsta de 20 de ani, nici despre 25, 30, 35 sau 40 ani, chiar daca, teoretic, acestea sunt perioadele in care suntem cei mai energici din punct de vedere sexual, indica un sondaj recent.

Cele mai importante institutii de invatamant internationale vor fi prezente la Bucuresti la World Education Fair in acest week-end

Cei care doresc sa studieze in strainatate vor avea ocazia sa discute cu reprezentantii unora din cele mai importante universitati, colegii si licee internationale la cel mai important targ educational al anului. World Education Fair va fi organizat in acest week-end la hotelul Radisson Blu, unde se asteapta peste 5000 de vizitatori, in cele doua zile in care se desfasoara. Vizitatorii vor avea ocazia sa discute cu reprezentantii a 90 de institutii de invatamant din toata lumea despre ofertele de studii universitare, mastere, MBA, studii liceale, dar si tabere academice de limbi straine. Practic, orice tanar care doreste sa faca acest pas si a luat chiar si o nota mai mica la Bacalaureat, poate sa studieze in afara. Doar ca trebuie sa stie sa caute universitatea care i se potriveste, iar aici revenim la importanta rolului unui consultant educational, care il poate directiona. Taxele de scolarizare pentru studii universitare pot fi acoperite prin imprumuturi oferite de guvernele statelor respective, cum se intampla, de exemplu, in Marea Britanie si Olanda. in acelasi timp, tarile nordice nu percep taxe de scolarizare pentru cetatenii UE, insa nivelul de admitere este competitiv, iar numarul de locuri limitat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )