Libnet.ro
UNICEF

08:15

Afla care sunt cele mai tari 5 masini hibride din lume!

Antena3 Antena3,
Afla care sunt cele mai tari 5 masini hibride din lume!

Vehiculele hibride sunt din ce in ce mai populare atat in Statele Unite cat si in Europa, conducatorii auto avand acum doua variante de ales, o masina care este condusa usor sau una care ajuta planeta. Specialistii. continuă pe Antena3

Cele mai tari aparitii de la Grammy

Premiile Grammy nu se ridica la prestanta Oscarurilor in privinta aparitiilor vestimentare de pe Red Carpet, insa au rezervat, de-a lungul anilor, multe surprize stilistice. Iata care au fost cele mai tari aparitii de la Grammy din ultimii 32 de ani.

Raport Cisco: Infrastructura imbatranita si structura organizationala invechita sunt cele mai mari vulnerabilitati ale companiilor in fata atacurilor cibernetice

La nivel global, doar 45% dintre managerii care se ocupa de securitatea informatica a companiilor au incredere in solutiile de securitate IT pe care le folosesc, iar, atacurile cibernetice actuale sunt tot mai sofisticate, mai indraznete si se desfasoara pe o perioada mai mare de timp, arata cea mai noua editie a raportului de securitate cibernetica .

Perioade de reduceri in 2016 Care sunt cele mai bune sezoane de shopping din an

Perioade de reduceri in 2016. Campaniile de promovare ale marilor retele de magazine dau impresia ca beneficiem de reduceri tot anul, insa in realitate perioadele de soldari sunt cele care ne aduc adevaratele scaderi de preturi.

Care sunt cele trei lucruri pe care cuplurile fericite le au in comun

In timpul sesiunilor de terapie pe care psihologa Ester Perel le-a tinut de-a lungul timpului rezolvand problemele pe care majoritatea cuplurilor le intampina, au iesit la iveala trei caracteristici care stau la baza cuplurilor fericite, scrie theindependent. co. uk. Iata care sunt acestea:.

Cele mai sigure masini sub 16.000 euro la vanzare in Romania

Intr-o perioada in care din ce in ce mai multe masini primesc echipamente noi de siguranta este tot mai dificil sa alegi cu exactitate care este cea mai sigura, iar cand bugetul este redus devine si mai greu. Pornind de la testele EuroNcap din ultimii trei ani efectuate pe 130 de autoturisme noi am ales cele mai sigure zece masini la vanzare in Romania sub 16. 000 euro cu TVA.

Unde isi cauta romanii de munca. Cele mai accesate site-uri de joburi

EJobs. ro, LinkedIn. com si bestjobs. com bestjobs. ro/. eu) sunt cele mai accesate site-uri de catre romani, de pe desktop, atunci cand sunt in cautarea unui job, arata studiul gemiusAudience pentru luna noiembrie 2015.

Unde isi cauta romanii de munca. Cele mai accesate site-uri de joburi

EJobs. ro , LinkedIn. com si bestjobs. com bestjobs. ro/. eu ) sunt cele mai accesate site-uri de catre romani, de pe desktop, atunci cand sunt in cautarea unui job, arata studiul gemiusAudience pentru luna noiembrie 2015.

Cele mai frumoase orase din Franta: sase destinatii aparte, care nu se afla pe lista celor luate cu asalt de turisti

Cele mai frumoase orase din Franta. Nu este nicio surpriza faptul ca Franta a detinut o perioada lunga de timp titlul de cea mai vizitata tara a lumii. in general, ea este vizitata pentru aceleasi obiective, deja arhi-cunoscute, care, in mare parte, se regasesc in Paris. Sau in alte orase turistice consacrate precum Nisa, Lyon, Marsilia, Cannes, Bordeaux, Strasbourg, Monaco sau Avignon.

Cele mai frumoase cadouri pe care ti le poti face singur

Uneori cadourile pe care ti le faci singur sunt mult mai valooase decat cele mai scumpe daruri primite de la alti. Spre exemplu solititudinea si o atitudine pozitiva sunt cadouri pe care sa ti le oferi cat mai des cu.

Cele mai noi vesti despre Berlinale, direct din capitala Germaniei, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Mai sunt trei zile pana la finalul unuia dintre cele mai importante festivaluri de film din lume, cel de la Berlin, acolo unde Romania participa la sectiunea Forum cu lungmetrajul Ilegitim, al lui Adrian Sitaru.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )