Libnet.ro
UNICEF

22:45

Biblia si Urzeala tronurilor, cele mai uitate carti in avioanele British Airways

România Liberă România Liberă,
Biblia si Urzeala tronurilor, cele mai uitate carti in avioanele British Airways

Biblia si cartile din seriile Urzeala tronurilor, de George R. R Martin, si Cincizeci de umbre ale lui Grey, de E. James sunt cele mai uotate carti in avioanele British Airways, se arata intr-un sondaj al companiei britanice. continuă pe România Liberă

Cartile uitate cel mai des in avioane. Biblia si volumele din seria Urzeala tronurilor, pe primele locuri

Biblia si cartile din seriile Urzeala tronurilor, de George R. R Martin, si Cincizeci de umbre ale lui Grey, de E. James, se numara printre volumele uitate frecvent in avioane de calatorii grabiti,.

ANOFM: Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, cele mai putine in Mehedinti

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova, Dolj si Arges, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de.

ANOFM: Exista 21 181 de locuri de munca vacante in Romania. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti, iar cele mai putine in Mehedinti

21 181 de locuri de munca sunt neocupate la nivel national, informeaza ANOFM. Cele mai multe posturi libere sunt in Bucuresti 2 832), Cluj 2 712), Arad 1507), Prahova 929), Dolj 913) Arges 841) si Iasi.

Gravida Kim Kardashian. Cele mai frumoase aparitii!

Kim Kardashian este pentru a doua oara insarcinata, iar astazi va prezentam cele mai reusite aparitii vestimentare ale ei din ultime perioada, o selectie facuta de specialistii de la harpersbazaar. com.

Cele mai bune jocuri online: de la fantasticul WoW la politica din eRepublik

Cele mai bune jocuri online atrag in fiecare luna zeci de milioane de utilizatori, majoritatea reusind sa genereze venituri uriase. Jocurile de ultima generatie sunt prea scumpe pentru majoritatea jucatorilor. Un calculator, de exemplu, trebuie imbunatatit sau schimbat complet odata la cativa ani pentru a putea rula cele mai noi titluri. Avand in vedere costurile [] Cele mai bune jocuri online: de la fantasticul WoW la politica din eRepublik Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari cheltuieli ale Guvernului sunt destinate sigurantei si ordinii publice. Sanatatea si sistemul educational, la coada clasamentului

Cele mai mari cheltuieli ale Romaniei din 2014, au fost destinate sigurantei si ordinii publice, in timp ce pentru sanatate si invatamant Guvernul ofera cele mai mici sume, arata o analiza, bazata de date.

Cele mai cautate facultati in 2015. Universitatea Bucuresti, Politehnica si ASE-ul se pregatesc pentru asediu

Majoritatea universitatilor din tara deschid sptamana viitoare perioada de inscrieri pentru admiterea la facultate 2015. Cele mai cautate facultati vor fi si in aceasta vara, asa cum ne-a obisnuit traditia ultimilor ani, cele care organizeaza admitere pe baza de dosar, fiind urmate de cele de traditie, precum Medicina, Politehnica sau Dreptul, care oraganizeaza examene pentru care candidatii incep sa se pregateasca si cu un an inainte.

Cele mai bune orchestre ale lumii vin la Festivalul Enescu

Primele cele mai bune patru orchestre ale lumii vor putea fi ascultate la Festivalul Enescu 2015, potrivit unui top realizat de prestigioasa publicatie britanica Gramophone, iar in total sapte orchestre care se regasesc in top 20 cele mai bune ale lumii se vor afla in acest an la Bucuresti pe scena Festivalului care se va desfasura intre 30 august si 20 septembrie.

Cele mai de succes parfumuri barbatesti din toate timpurile

De la Acqua di Gio sau Terre dHermes si pana la Le Labo Vetiver 46 ori Creed Millesime Imperial, afla astazi care sunt cele mai de succes 10 parfumuri barbatesti ale tuturor timpurilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )