Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai curate orase din Romania? Bucurestiul, abia pe locul 23

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai curate orase din Romania? Bucurestiul, abia pe locul 23

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de. continuă pe Antena3

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania. Resita, Calarasi si Braila stau cel mai rau - studiu

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt considerate cele mai curate orase din Romania, conform unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia. ro. Studiul, realizat in colaborare cu agentia de cercetare DD Research, a analizat perceptia cetatenilor asupra nivelului de curatenie din orasele si cartierele in care locuiesc. Clasamentul continua cu orasele Cluj-Napoca, Slobozia, Miercurea Ciuc si Pitesti, Ultimele locuri sunt ocupate de orasele Resita, Calarasi si Braila.

Topul celor mai curate orase din Romania. Pe ce loc se afla Capitala

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

Topul celor mai curate orase din Romania. Pe ce loc se afla Capitala

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe se numara printre cele mai curate orase din Romania, intr-un clasament intocmit de platforma de imobiliare storia. ro. Bucurestiul se afla abia pe locul 23 in topul celor mai curate orase, in timp ce Resita, Calarasi si Braila sunt orasele cu cel mai scazut nivel de curatenie, arata acelasi clasament.

Peste 11 la suta din compania Oil Terminal, care opereaza cel mai terminal petrolier din Romania, e detinuta de un necunoscut de 94 de ani

Un necunoscut de 94 de ani, pe nume Sebastian Valentin Dumitrescu, a ajuns sa detina peste 11 la suta din Oil Terminal, companie cu capital majoritar de stat, care opereaza cel mai mare terminal petrolier din tara, scrie Hotnews.

Unde sunt cele mai ieftine spatii de birouri de inchiriat in Capitala

Cele mai ieftine birouri din Bucuresti care pot fi inchiriate se afla in cartierele din Sud, cu 8-9 euro pe metrul patrat, iar cele mai scumpe in Piata Victoriei, cu 18 euro/mp, se arata.

Florestiul, cel mai murdar cartier al Romaniei. Gruia, Grigorescu si Andrei Muresanu, in top 10 cele mai curate

Cele mai curate trei cartiere din Romania sunt din Brasov, conform unui top realizat de o agentie imobiliara pe baza autoevaluarii facute de locuitorii din respectivele zone. Comuna Floresti, considerata cartier al municipiului Cluj-Napoca, este la coada clasamentului. Trei cartiere din oras sunt in topul 10 al curateniei.

Orange sustine ca reteua 4G are acoperire 100% la nivel urban, fiind prezenta in 7585 de localitati: In Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Mures sunt cele mai mari varfuri de trafic

Orange, liderul pietei locale de comunicatii mobile, a anuntat luni ca reteaua 4G, lansata in 2014, a ajuns in prezent la o acoperire de 100% la nivel urban, fiind prezenta in 7585 de localitati. Zonele unde serviciile 4G inregistreaza in mod constant cele mai mari varfuri de trafic sunt Bucuresti, Cluj, Iasi, Sibiu si Mures, iar intervalul orar cu cele mai mari cresteri de trafic este cuprins intre ora 20:00 si ora 22:00, tendinta care se mentine inca de la lansarea serviciilor, a precizat compania.

Cum a murit una dintre cele mai bogate comune din Romania, care asigura peste 6000 de locuri de munca. in noaptea aceea nu mai era nimeni. M-a luat frica

Filipestii de Padure, situata pe drumul spre Targoviste, la 20 de kilometri distanta de Ploiesti, una dintre cele mai bogate si prospere comune din Romania de dinainte de anii `90 datorita exploatarii de lignit, a devenit astazi doar o epava a colosului care a fost odata.

Cum a murit una dintre cele mai bogate comune din Romania, care asigura peste 6.000 de locuri de munca. in noaptea aceea nu mai era nimeni. M-a luat frica

Filipestii de Padure, situata pe drumul spre Targoviste, la 20 de kilometri distanta de Ploiesti, una dintre cele mai bogate si prospere comune din Romania de dinainte de anii `90 datorita exploatarii de lignit, a devenit astazi doar o epava a colosului care a fost odata.

Prin ce metode puteti cadea in plasa escrocilor. Care sunt cele mai folosite pacaleli, cum evitati capcanele

Calarasenii sunt avertizati sa anunte imediat politia in cazul in care primesc telefoane sau mesaje prin care li se solicita sa trimita bani pentru a ajuta o ruda implicata intr-un accident rutier, pentru a intra in posesia unui premiu, ori pentru a beneficia de un serviciu la un pret prea bun ca sa fie adevarat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )