Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai curate orase din Romania. Pe ce loc se afla Capitala

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai curate orase din Romania. Pe ce loc se afla Capitala

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe se numara printre cele mai curate orase din Romania, intr-un clasament intocmit de platforma de imobiliare storia. ro. Bucurestiul se afla abia pe locul 23 in topul celor mai curate orase, in timp ce Resita, Calarasi si Braila sunt orasele cu cel mai scazut nivel de curatenie, arata acelasi clasament. continuă pe Adevărul

Topul celor mai curate orase din Romania. Pe ce loc se afla Capitala

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania. Resita, Calarasi si Braila stau cel mai rau - studiu

Brasov, Oradea si Sfantu Gheorghe sunt considerate cele mai curate orase din Romania, conform unei analize realizate de platforma de imobiliare Storia. ro. Studiul, realizat in colaborare cu agentia de cercetare DD Research, a analizat perceptia cetatenilor asupra nivelului de curatenie din orasele si cartierele in care locuiesc. Clasamentul continua cu orasele Cluj-Napoca, Slobozia, Miercurea Ciuc si Pitesti, Ultimele locuri sunt ocupate de orasele Resita, Calarasi si Braila.

Care sunt cele mai curate orase din Romania? Bucurestiul, abia pe locul 23

Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt cele mai curate orase din Romania, in timp ce Capitala ocupa locul 23, in clasamentul national general. Sunt concluziile unei analize realizate de.

Topul celor mai populare si frumoase obiective turistice din toata lumea, votate de turisti pe TripAdvisor

Turistii au votat cele mai populare destinatii din toata lumea. Topul a fost realizat de TripAdvisor, site-ul de planificare a calatoriilor.

Istorii controversate ale celor mai cunoscute tablouri din lume: Gioconda a fost atacata cu pietre de un vizitator

Cele mai cunoscute picturi din intreaga istorie a artei plastice ascund in spatele panzelor legende cu adevarat controversate, pe care prea putini dintre noi le cunosc.

Peste 11 la suta din compania Oil Terminal, care opereaza cel mai terminal petrolier din Romania, e detinuta de un necunoscut de 94 de ani

Un necunoscut de 94 de ani, pe nume Sebastian Valentin Dumitrescu, a ajuns sa detina peste 11 la suta din Oil Terminal, companie cu capital majoritar de stat, care opereaza cel mai mare terminal petrolier din tara, scrie Hotnews.

Florestiul, cel mai murdar cartier al Romaniei. Gruia, Grigorescu si Andrei Muresanu, in top 10 cele mai curate

Cele mai curate trei cartiere din Romania sunt din Brasov, conform unui top realizat de o agentie imobiliara pe baza autoevaluarii facute de locuitorii din respectivele zone. Comuna Floresti, considerata cartier al municipiului Cluj-Napoca, este la coada clasamentului. Trei cartiere din oras sunt in topul 10 al curateniei.

Rise Project: Privatizarea Capitalei. Cine se afla in spatele celor retrocedarilor a mai multor terenuri din Sectorul 6

Mai multe terenuri din Sectorul 6 al Capitalei au fost retrocedate suspect, intrand pe mana lui Ilie Potecaru, un afacerist cu puternice conexiuni la nivelul administratiei locale, informeaza jurnalistii Rise Project.

[P] Kaufland este desemnat lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania

Kaufland Romania a primit certificarea Best Buy Award, ocupand locul intai la categoriaLantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret din Romania, in urma voturilor exprimatedirect de catre consumatori.

Orasele din Romania cu cele mai mari radiatii naturale. E vorba despre radon, un gaz radioactiv din solul pamantului

Zimnicea si Timisoara sunt orasele cu cel mai mare nivel de radiatii naturale din Romania, aproape de 5 Bq/mc, cu mult mai putin decat limita de avertizare de 50 Bq Becquere)/mc sau decat limita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )