Libnet.ro
UNICEF

08:15

Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cui ii este permis accesul

Hotnews Hotnews,
 Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cui ii este permis accesul

Pentru a permite accesul in cluburile exclusiviste, anumite asociatii nationale si internationale, precum si si unele companii de renume cer cer o suma enorma de inscriere, membri cu putere si prestigiu, iar procedurile sunt extrem de discrete, daca nu chiar secrete, relateaza Fortune. Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cine are acces la acestea?. continuă pe Hotnews

TOP 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata, potrivit Mediafax.

Care sunt cele mai bune eBook readere

Pentru pasionatii de lectura am facut o lista cu cele mai bune eBook Readere gasite prin magazinele online de pe la noi. Daca planuiesti sa iti cumperi un eBook Reader in viitorul apropiat, ai o gama diversificata din care sa alegi si o diversitate de preturi, in functie de cat esti dispus sa investesti si [].

Care sunt cele mai periculoase zone din Alba. Infractionalitatea in orase este dubla fata de mediul rural

Cele mai periculoase locuri din Alba se afla in orase. Din punct de vedere statistic, aproape 70 la suta din numarul total al infractiunilor au loc in localitatile urbane. in anul 2014 au fost inregistrate la nivelul judetului un numar total de 11. 116 sesizari de infractiuni, cu 4,2% mai putine fata de anul 2013.

Inmatricularile Dacia cresc si cand piata scade. Care sunt cele mai recente date ACEA

Inmatricularile de autoturisme noi in Romania au scazut cu 2,7% in luna ianuarie fata de aceeasi luna a anului trecut, la 4. 978 de unitati, in timp ce livrarile Dacia au crescut cu 7,3% in perioada analizata, la 30. 280 de unitati, peste avansul pietei.

Cele mai proaste sase aeroporturi din Europa

Aeroporturile au un rol important in calatoria noastra, fie ca este de vacanta, fie ca este in scop de afaceri, de aceea este bine sa stim care sunt cele mai proaste terminale din Europa si sa le evitam daca se poate. Ce ne-ar deranja pe un aeroport?.

Harta fricii in Romania. Care sunt cele mai periculoase zone. Unde au loc cele mai multe crime, furturi si batai in plina strada

In fiecare oras al tarii exista zone pe care oamenii le ocolesc de frica sa nu ajunga victimele unor agresiuni ori sa cada prada hotilor. Adevarul va prezinta cele mai de temut zone ale Romaniei in care se inregistreaza o multime de infractiuni.

PO Transport, Competitivitate Economica si Dezvoltarea Resurselor Umane sunt cele mai afectate de furturi

Cele mai importante categorii de nereguli din domeniul fondurilor UE sunt nerespectarea prevederilor in domeniul achizitiilor publice si nerespectarea cerintelor de eligibilitate a cheltuielilor, potrivit raportului Curtii de Conturi pentru 2013.

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari, potrivit lui Bill Browder, cel mai mare investitor strain din Rusia la o anumita perioada. Dupa 14 ani.

Cele mai frumoase orase din Republica Moldova

Poate ca nu sunt metropole de mari dimensiuni, insa orasele din Republica Moldova au farmecul lor aparte. Cele mai frumoase orase din Republica Moldova au fiecare cateva elemente care se intiparesc in memoria oricarui vizitator.

Cele mai periculoase zone din Gorj. Unde este polul infractionalitatii

Zonele din judetul Gorj cu cel mai ridicat nivel al infractionalitatii sunt, potrivit politistilor, Rovinari si Motru. De asemenea, unele dintre cele mai groaznice crime din ultimii ani s-au petrecut in localitatea Schela.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )