Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cele mai proaste sase aeroporturi din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai proaste sase aeroporturi din Europa

Aeroporturile au un rol important in calatoria noastra, fie ca este de vacanta, fie ca este in scop de afaceri, de aceea este bine sa stim care sunt cele mai proaste terminale din Europa si sa le evitam daca se poate. Ce ne-ar deranja pe un aeroport?. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai bune camine studentesti din Bucuresti

Studentii care aleg o universitate din Capitala sunt an de an in cautare unui loc in camin. Astfel, va propunem o lista cu cele mai bune camine studentesti din Bucuresti.

Cele mai mari animale domestice din lume - pisica de 13 kilograme si cainele urias

Cele mai mari animale domestice din lume pot fi caini, pisici sau broaste testoase. E drept ca unii si-au tinut caii in casa, dar acestea sunt doar cazurile extreme.

MAGAZIN Dieta Omului-Paianjen. Cea mai virala emotie. Mai e mult pana gasim extraterestrii? Cele mai interesante 17 lucruri din lume. Creierele noastre distorsioneaza realitatea!

De ce visam? Motivele pentru care oamenii viseaza sunt inca misterioase. Asta nu a oprit oamenii de stiinta sa caute teorii, undele fascinante. In textul linkuit sunt 10 asemenea teorii. Una se refera la faptul ca prin vise dorim sa ne implinim dorintele. Alta se refera la vise ca la un efect secundar al impulsurilor neuronale. Altii spun ca visam pentru a permite memoriei de scurta durata sa se integreze in cea de lunga durata. Cert e ca visam. Si daca o facem in timpul jobului, se cheama ca suntem si platiti pentru asta. Daca nu v-am convins cu visele, va mai spun ceva: creierele noastre distorsioneaza realitatea! Poate de aceea iluziile romantice sunt un lucru bun, ca tot e azi Sf Valentin.

VIDEO: Youtube a implinit 10 ani. Vezi cele mai populare 10 clipuri din toate timpurile

Canalul de video sharing Youtube va implini recent 10 ani. Pana in prezent, youtube a reusit sa stranga peste 1 miliard de vizitatori unici in fiecare luna, iar serviciile de publicitate afiliate youtube au incasari de milioane de euro.

Golul unui roman, intre cele mai frumoase din acest sezon al Ligii Europa

Reusita mijlocasului George Florescu din partida FC Salzburg - Astra Giurgiu, scor 5-1, din ultima etapa a Grupei D a Ligii Europa, a fost inclusa de UEFA intre cele mai frumoase goluri din actualul sezon al Ligii Europa .

FOTO. Duster, al treilea cel mai vandut SUV din Europa in 2014. Vezi TOP 10

Dacia Duster continua sa inregistreze crestere foarte mari pe unul dintre cele mai dinamice segmente din piata auto. SUV-urile compacte reprezinta sectorul cu cele mai bune evolutii in 2014, iar Duster se mentine in top.

Cele mai bune procesoare pentru telefoane: Opt dintre cele mai rapide modele

Cele mai bune procesoare pentru telefoane se gasesc pe modelele de varf din ziua de azi, acestea imbinand puterea de procesare cu consumul redus de energie. Qualcomm, Nvidia, MediaTek, acestea sunt doar trei dintre cei mai mari producatori de procesoare pentru telefoane din ziua. de azi. Cele mai recente modele lansate de aceste companii au [].

Cele mai sigure cartiere din Bucuresti

Cele mai sigure cartiere din Bucuresti sunt situate in zona de nord a Capitalei, arata un studiu de geografie mentala, realizat in urma cu aproape doi ani.

Cele mai frumoase declaratii de dragoste ale romanilor. O tanara i-a decorat masina iubitului cu 3.500 de biletele pe care scria Te iubesc!

Printre cererile in casatorie obisnuite se mai strecoara din cand in cand si unele cu adevarat specataculoase. Adevarul va prezinta cele mai impresionante declaratii de dragoste si cereri in casatorie ale romanilor.

Cele mai frumoase declaratii de dragoste ale romanilor. Masina decorata cu 3.500 de biletele pe care scria Te iubesc!

Printre cererile in casatorie obisnuite se mai strecoara din cand in cand si unele cu adevarat specataculoase. Adevarul va prezinta cele mai impresionante declaratii de dragoste si cereri in casatorie ale romanilor.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )