Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt cele mai fericite, dar si cele mai nefericite tari din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt cele mai fericite, dar si cele mai nefericite tari din lume

Tara in care locuiesti are un impact major asupra fericirii tale. Potrivit unui studiu realizat de Gallup despre emotiile resimtite la nivel global, lansat joi, cei mai tristi oameni din lume locuiesc in tari aflate in plina criza, economica sau de alt. continuă pe Wall-Street Ro

Horoscop complet septembrie 2015. Care sunt cele mai norocoase zile la bani si in dragoste, pentru fiecare zodie

Luna septembrie a lui 2015 se anutna a fi una dintre cele mai bogate in evenimente decisive pe plan financiar si amoros pentru toti nativii zodiacului. Mai precis, o mare parte a lunii septembrie este dictata, din punct d.

FOTO. Care sunt cele mai MICI nave militare ale Romaniei

Fortele Navale Romane au primit doua ambarcatiuni care pot fi socotite cele mai mici vase militare ale Romaniei.

DOCUMENT. Care sunt si cum explica liderul sindical Gabriel Tudorache cele 14 revendicari ale controlorilor de trafic aerian. Vezi care sunt cele doua momente critice care au dus la capusarea institutiei

Liderul sindical Gabriel Tudorache a explicat pentru Hotnews care sunt cele 14 revendicari ale sindicalistilor de la Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA) si de ce rezolvarea acestora este importanta pentru asigurarea in bune a conditii a traficului aerian din Romania. Sindicalistul sustine ca schimbarea conducerii ROMATSA in ianuarie 2014, dupa accidentul din Apuseni, si aprobarea unei organigrame in mod ilegal de catre consiliul de administratie al regiei au dus la capusarea companiei de catre clientela politica. Tudorache a declarat, luni, pentru Hotnews ca s-a ajuns la un acord cu patronatul pentru toate cele 14 revendicari, insa sindincalistii nu vor semna acordul de incetare a grevei pana cand nu se vor gasi solutiile legale pentru surplusul de personal creat dupa revenirea la vechea organigrama. Vezi in articol care au fost cele doua momente critice de la ROMATSA.

Europa League Azerbaidjanul are doua echipe in grupe. Care sunt cele 48 de formatii calificate si cum sunt impartite valoric

Dupa disputarea play-off-ului se cunosc cele 48 de echipe care vor juca in grupele Europa League, printre ele numarandu-se mai multe surprize din Azerbaidjan sau Albania. Pentru prima oara in istoria Europa League Romania nu are echipe in grupe, maximul fiind in 2009 cand patru echipe romanesti jucau in aceasta faza. Tragerea la sorti pentru cele 12 grupe va avea loc vineri la pranz.

Cele mai puternice laptopuri au devenit si mai rapide: noile Alienware

Printr-o miscare surprinzatoare de trupe a celor de la Dell, Alienware 18 a fost reinviat, iar celelalte modele de laptopuri au fost actualizate. Majoritatea analizelor din piata sistemelor de gaming confirma faptul ca PC-urile Alienware sunt cele mai performante din lume, cu o fiabilitate sporita, nivel ridicat de flexibilitate la capitolul configuratie hardware si alte [] Cele mai puternice laptopuri au devenit si mai rapide: noile Alienware Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noile Microsoft Lumia: vor fi cele mai bune telefoane cu Windows 10 Mobile

In toamna, debuteaza Windows 10 Mobile. in aceeasi toamna, Microsoft lanseaza noi telefoane Lumia, iar cele mai asteptate doua modele sunt Lumia 950 si Lumia 950 XL. Acestea sunt dotarile lor, desi inca neconfirmate.

Cele mai bune servicii pentru transfer de date

Cresterea numarului de persoane cu acces la internet a adus, la randul sau, si o crestere a necesitatii de servicii decalitate pentru transferul de date. in ultimii ani,documentele si fisierele transferate cu ajutorul unorau devenit atat de complexe, incat serviciile gratuite ale acestora sunt de multe ori insuficiente pentru unii utilizatori. Tocmai de aceea este [] Cele mai bune servicii pentru transfer de date Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Michael Jackson ar fi implinit astazi 57 de ani. Cele mai frumoase declaratii ale artistului: Am inceput sa plang. in loc sa ma joc, eu trebuia sa muncesc

Michael Jackson ar fi implinit astazi, 29 august, 57 de ani. Legendarul cantaret, care a lasat in urma sa unele dintre cele mai apreciate melodii pop din lume, s-a remarcat, intre multe altele, printr-o sensibilitate aparte, pe care o exprima, de cele mai multe ori, prin cuvinte. Acest aspect al personalitatii sale si-a pus amprenta asupra celor mai frumoase citate ale Regelui muzicii pop.

Cele mai bune orase din Europa pentru cumparaturi

Cele mai bune orase din Europa pentru cumparaturi. Persoanele interesate sa isi goleasca buzunarele o pot face cu succes in orase europene precum Paris, Milano si Londra, destinatii care se numara printre cele mai bune si accesibile cand vine vorba de cumparaturi.

Cele mai frumoase locuri din Portugalia: tara muzicii fado si a peisajelor care taie rasuflarea

Cele mai frumoase locuri din Portugalia. Una din destinatiile europene care are avantajul ca este inca neinvadata de turisti, Portugalia ascunde locuri de o frumusete incredibila, mancare delicioasa, muzica pentru suflet si oameni primitori.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )