Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care sunt cele mai fericite tari din lume

Hotnews Hotnews,
 Care sunt cele mai fericite tari din lume

Un infografic creat de MoveHub releva diferentele nivelurilor de fericire din tarile din intreaga lume. Aparent, cele mai fericite natiuni sunt situate in mare parte in Europa de Sud si America Centrala. Rusia, Statele Unite si unele parti din Africa se afla la polul opus pe axa fericirii. continuă pe Hotnews

Care sunt cele mai populare servicii de cloud si ce spatii de stocare ofera acestea

Anul 2014 a adus o oferta bogata in materie de stocare online, producatorii oferind spatii de stocare la preturi modice. CNET propune o imagine de ansamblu asupra principalelor platforme care ofera stocare in.

Cele mai noi inventii din domeniul IT, la Bucuresti

Cele mai noi inventii in domeniul IT si medical sunt prezentate zilele acestea in Romania. Dispozitive precum mana bionica sau pancreasul artificial pot fi vazute la Bucuresti, in cadrul unei expozitii.

Cele mai asteptate telefoane din 2015

Anul 2014 aproape s-a terminat, iar oamenii deja asteapta viitoarele telefoane de top care se vor lansa in anul 2015. Sa vedem ce ne pregatesc marii producatori. Putem spune ca 2014 a fost un an cu adevarat foarte bun din punct de vedere al dispozitivelor care au aparut pe piata. Am avut parte de Samsung Galaxy S5 care nu a fost exact tot ceea ce sperau utilizatorii, HTC a lansat noul One M8, unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri de [].

Faze Tari: Ea e cea mai sexy hoata din lume. Ar putea primi inchisoare pe viata; Un elefant excitat a fugit cu doua turiste; Galeza care nu a mai deschis ferestrele apartamentului ei de trei ani. Fobia de care sufera femeia

Socant! Exorcizarea unui femei, filmata prin gaura cheii. Procesul de exorcizare al unei femei din Cehia, despre care se credea ca este posedata, a fost filmat. Astea-s fundurile penale de la Miss Poponet. Au dat spaga sa le fie premiate fundurile! Trei brazilience sunt acuzate ca au mituit organizatorii concursului.

Faze Tari: Nunta cu final neasteptat in Arabia Saudita. Mirele a cerut divortul imediat ce a vazut cum arata sotia lui; Nu e firimitura, e cea mai mica sculptura din lume; Ziua Internationala a... Toaletei. Iata 5 informatii care te vor uimi

O inchisoare veche de 130 de ani a devenit hotel. Ai sta o noapte aici?Amatorii de senzatii tari pot petrece acum o noapte intr-un hotel care s-a. Un chihuahua, primarul orasului San Francisco pentru o zi. Frida, o catelusa din rasa chihuahua, a fost pentru o zi primarul orasului.

Caru' cu Vedete: Misterioasa disparitie a Cristinei Rus! Cu ce se ocupa dupa ce a nascut, una dintre cele mai rare aparitii din showbiz; Keo o desfiinteaza pe Andreea Balan: 'A dorit sa ma ingenuncheze'; Nelu Ploiesteanu a luat hotararea vietii

Sanzi tremura in fata lui Tonciu! Refuza sa-i comenteze noul nas de frica!Sanziana Buruiana este patita, asa ca a invatat sa fenteze scandalul. Traistariu si-a sters toate pozele in chiloti de pe Facebook: Aveam remuscari. Mihai Traistariu, pe care Maruta l-a numit Regele selfie-urilor.

Ce s-a descoperit despre una din cele mai controversate manastiri din Romania: Are un trecut iNTUNECAT

Viata manastirii incepe undeva in secolul XVIII, in timpul domniei lui Alexandru Ipsilanti. Zidurie groase, care o faceau impunatoare in comparatie cu alte edificii similare, i-ar adus insa ghinion, pentru.

Decizie ASF: Trei membri ai conducerii Forte Asigurari au fost amendati cu 20.000 de lei si firma nu mai poate sa vanda temporar asigurarile care-i aduceau cele mai mari venituri

Autoritatea de Supraveghere Financiara a aplicat amenzi de 20. 000 de lei conducerii firmei Forte Asigurari Reasigurari si i-a interzis momentan asiguratorului sa mai vanda asigurari de garantii, care-i aduceau cele mai mari venituri, pentru lipsa unui sistem adecvat de control intern asupra procesului de management al riscurilor si pentru lipsa de lichiditate. Cei trei amendati, carora li s-a retras si aprobarea pentru functiile detinute sunt: Capezzone Carmine, presedintele Consiliului de Administratie, amendat cu 10. 000 lei, Elena Grecu, directorul general amendata cu 5. 000 lei) si Burdusel Isabela - membru al Consiliului de Administratie amendata cu 5. 000 lei).

Spania, in doliu. A murit ducesa de Alba, una dintre cele mai bogate aristocrate din Europa

A 18-a ducesa de Alba, Maria del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart, care se bucura de o mare popularitate in randul spaniolilor, a murit la varsta de 88 de ani, la Sevilla. Femeia avea probleme grave de sanatate si a fost spitalizata duminica seara, in urma unei pneumonii.

FOTO Cele mai bune hoteluri all-inclusive din lume, conform TripAdvisor

Mancaruri rafinate si la discretie, bauturi selecte si divertisment de calitate: sunt cateva dintre criteriile dupa care au fost premiate de TripAdvisor cele mai bune hoteluri all inclusive din lume.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )