Libnet.ro
UNICEF

08:15

FOTO Cele mai bune hoteluri all-inclusive din lume, conform TripAdvisor

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bune hoteluri all-inclusive din lume, conform TripAdvisor

Mancaruri rafinate si la discretie, bauturi selecte si divertisment de calitate: sunt cateva dintre criteriile dupa care au fost premiate de TripAdvisor cele mai bune hoteluri all inclusive din lume. continuă pe Adevărul

Cum se explica victoria lui Iohannis? Afla cele mai bune explicatii, azi, la Sinteza zilei

Victoria lui Klaus Iohannis nu era sperata nici macar de sustinatorii sai. in toate sondajele Victor Ponta era dat drept castigator. Cum se explica asadar victoria lui Iohannis? Nu pierde cele mai bune.

Cele mai bune telefoane ale anului 2014

Suntem aproape de finalul anului si e cazul sa vedem cele mai bune telefoane pe care le-au lansat producatorii anul acesta.

Chinezii de la Xiaomi pregatesc unul dintre cele mai bune smartphone-uri

Chinezii de la Xiaomi ne tenteaza cu un telefon foarte bun pe care il vor lansa in curand. Dupa specificatiile scapate online este unul dintre cele mai performante.

Lunch cu sefa Amway Romania: Magia se intampla cand gasesti in fiecare om cele mai bune competente

De aproape trei ani Ioana Enache ocupa cea mai importanta pozitie in compania Amway Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori din vanzari directe pe plan local. Combinatia de antreprenoriat si multinationala i se potriveste ca o manusa celei care se vede mai degraba ca un partener decat ca un manager.

FOTO Cele mai frumoase fete de la Liceul Petru Rares. Miss boboc la Scoala de Arte si Meserii

Balul Bobocilor la Liceul tehnologic Petru Rares Barlad fosta Scoala de Arte si Meserii) a avut loc la pe 14 noiembrie. Titlul de Miss a fost castigat de Elena Tautu.

Una dintre cele mai noi si performante tehnici de radioterapie din lume, disponibila la Institutul Regional de Oncologie din Iasi

Institutul Regional de Oncologie din Iasi a introdus una dintre cele mai noi si performante tehnici de radioterapie din lume, care ii poate ajuta pe pacientii cu tumori cerebrale, pulmonare sau din categoria ORL.

FOTO: Universuri subterane. Cum arata cele mai frumoase PESTERI din lume

Cele mai frumoase pesteri din lume pot fi considerate ca fiind adevarate universuri subterane, iar farmecul lor este condimentat cu legende si mituri.

Cele mai asteptate telefoane din 2015

Anul 2014 aproape s-a terminat, iar oamenii deja asteapta viitoarele telefoane de top care se vor lansa in anul 2015. Sa vedem ce ne pregatesc marii producatori. Putem spune ca 2014 a fost un an cu adevarat foarte bun din punct de vedere al dispozitivelor care au aparut pe piata. Am avut parte de Samsung Galaxy S5 care nu a fost exact tot ceea ce sperau utilizatorii, HTC a lansat noul One M8, unul dintre cele mai frumoase smartphone-uri de [].

Alegeri prezidentiale 2014. PSD Dambovita: ACL recurge la cele mai josnice si ilegale metode de campanie electorala

ACL Dambovita, in stilul deja cunoscut, practica si de aceasta data o campanie de denigrare a candidatului PSD, recurgand la cele mai josnice si ilegale metode, desi conform legislatiei in vigoare campania electorala s-a incheiat.

Flota, pe apa sambetei. Vezi aici cele mai importante tunuri financiare

Antena 3 prezinta raportul parlamentar care arata modul in care flota comerciala a fost distrusa cu buna stiinta si va arata cele mai importante tunuri financiare. Cam toate asocierile companiei Petromin au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )