Libnet.ro
UNICEF

23:15

Care sunt cele mai folosite cuvinte in limba romana

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai folosite cuvinte in limba romana

Cele mai folosite cuvinte in limba romana sunt cele de legatura precum prepozitiile pe, de, la), conjunctiile coordonatoare si, sau), pronumele sau verbele auxiliare a avea, a fi, a voi), spun expertii. continuă pe Adevărul

Cele mai frumoase cuvinte din limba romana

Cele mai frumoase cuvinte in limba romana sunt folosite, cu precadere, in contextele poetice. Limba romana, conform studiilor de lingvistica, detine un fond de peste 200. 000 de cuvinte, din care, in DEX, exista aproape 60. Dintre ele, in limbajul cotidian folosim frecvent cateva sute. Dar cu totii avem cuvinte preferate.

VIDEO.UPDATE: Care sunt cele doua teme de disensiune dintre Guvern si FMI

UPDATE: Premierul Victor Ponta a declarat, dupa intalnirea cu FMI, ca Romania are cea mai stabila economie din regiune si ca tintele e crestere economica a fost atinse.

Ela Craciun iti arata care sunt cele 13 semne clasice ale epuizarii

Cele 13 semne clasice ale epuizarii sunt enumerate de prezentatoarea emisiunii Numai de bine de la Antena 3, Ela Craciun, intr-o postare pe blogul personal. in engleza termenul e burnout - epuizare fizica sau.

UPDATE: Care sunt cele doua teme de disensiune dintre Guvern si FMI

Primul-ministru Victor Ponta si Ministrul Finantelor Publice Darius Valcov vor sustine o declaratie de presa la Palatul Parlamentului, luni, la ora 13.

Abecedarul ajunge cu greu in scoli. Cat mai intarzie manualul de Limba Romana pentru clasa I

Abecedarele au inceput sa fie distribuite in scoli si, pana la sfarsitul lunii februarie, toate manualele vor ajunge pe bancile copiilor de clasa I. Cel putin asa sustin editorii, iar informatia este confirmata si de o parte dintre invatatori.

Cele mai orgolioase zodii

Cele mai orgolioase zodii. Fiecare semn zodiacal in parte are cateva trasaturi definitorii. Daca despre Pesti stim ca sunt romantici, iar Fecioarele - organizate, astazi aflam care sunt zodiile cu orgolii nemarginite.

Cele mai bune procesoare pentru telefoane: Opt dintre cele mai rapide modele

Cele mai bune procesoare pentru telefoane se gasesc pe modelele de varf din ziua de azi, acestea imbinand puterea de procesare cu consumul redus de energie. Qualcomm, Nvidia, MediaTek, acestea sunt doar trei dintre cei mai mari producatori de procesoare pentru telefoane din ziua. de azi. Cele mai recente modele lansate de aceste companii au [].

Cele mai vandute piese auto la noi sunt sistemele de suspensie

Cele mai vandute piese auto in tara noastra au fost, anul trecut, legate de sistemul de suspensie, urmate de piesele auto aferente sistemului de franare si de produsele ce tin de reviziile tehnice periodice filtre, ulei etc), din cauza starii extrem de proaste a drumurilor autohtone, conform unei analize a portalului Autohut. ro, trimise astazi redactiei.

Cele mai bune smartphone-uri mici

Multi utiilizatori de smartphone-uri sunt melancolici dupa perioada in care device-urile lor nu aveau ecrane mai mari de 5 inci. Era epoca unui telefon de dimensiunea iPhone-ului. intre timp, norma s-a mutat catre 5,5 - 6 inci. Va prezentam cele mai bune telefoane cu ecrane mici.

Cele mai populare nume de fete in 2015: nume traditionale care sunt din nou la moda

In ultimii ani, parintii moderni prefera sa nu mai aleaga numele copiilor dupa cel al nasilor si nici nu mai tin cont de sugestiile acestora. Va prezentam cele mai cautate nume de fete in 2015.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )