Libnet.ro
UNICEF

16:30

Care sunt cele mai fotografiate atractii turistice din lume, potrivit Sightsmap: ce locuri ocupa Moulin Rouge si piramida lui Keops FOTO

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai fotografiate atractii turistice din lume, potrivit Sightsmap: ce locuri ocupa Moulin Rouge si piramida lui Keops FOTO

Muzeul Guggenheim din New York si biserica Trinita dei Monti din Roma sunt cele mai fotografiate atractii turistice, in timp ce turnul Eiffel sau Empire State Building nici macar nu sunt pe lista atractiilor-vedeta. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai bune meniuri din peste 300 de fast-food-uri McDonalds din lume

Un barbat care a calatorit in jurul lumii si a mancat in peste 300 de restaurante McDonalds dezvaluie care sunt preferatele lui. Cartofii prajiti cu alge si pestele uscat sunt printre cele mai neobisnuite meniuri.

Localitatea din Romania unde sunt cele mai multe zile insorite din an. Hasdeu a ridicat aici un templu metafizic

Amplasat intr-un amfiteatru natural si cu o clima aproape ideala, un oras din Prahova este, statistic, localitatea cu cele mai multe zile insorite din an.

Cele mai frumoase destinatii turistice mai putin cunoscute: plaje ascunse, satul Popeye si locul de poveste unde se afla o manastire pentru dervisi FOTO VIDEO

De la o plaja secreta si pana la un sat spaniol ale carui case au acoperisurile construite din roci ori localitatea cu peisaje de basm unde puteti admira o manastire a calugarilor musulmani rotitori, lista destinatiilor turistice mai putin populare, dar extraordinar de spectaculoase va va surprinde cu siguranta.

Utile: Ce este virusul Zika si cum te protejezi de el; Cele mai bune solutii naturale pentru micsorarea porilor dilatati; Alergiile de primavara: care sunt cei mai raspanditi alergeni, care sunt simptomele si cum le tinem sub control

Exercitiul de doua minute care te ajuta sa fii in forma. Timpul este pretios pentru oricine si mai ca ne-am dori ca ziua sa aiba mai mult de 24 de ore, ca sa. Obiceiurile proaste care iti cariaza dintii. Una dintre cele mai intalnite afectiuni care ne determina sa pasim in cabinetul medicul stomatolog este caria.

Cum tinem microbii departe: care sunt cele mai murdare obiecte din viata noastra si de ce nu ne spalam corect pe maini

Mediul in care locuim sau ne desfasuram activitatea cotidiana este invadat de microbi, unii cu potential patogen. Tastatura calculatorului sau ecranul telefonului mobil au o importanta incarcatura bacteriana, iar mana este principalul factor prin care organismul se poate contamina. Este extrem de important sa stim cum sa ne ferim.

Cele mai proaste 10 filme din istorie (II)

Exista pelicule atat de slabe incat devin aproape perfecte in lipsa lor de valoare. Acestea sunt campioanele absolute ale vidului cinematografic.

Cine sunt liderii politici cu cele mai multe absente la voturile de ridicare a imunitatii in ultimul an

Victor Ponta, Gabriel Oprea si Kelemen Hunor sunt printre liderii de partide care au avut, in ultimul an, cele mai multe absente de la sedintele de plen in care erau votate solicitarile DNA, in timp ce Alina Gorghiu si Vasile Blaga au cea mai buna prezenta, urmati de Calin Popescu Tariceanu, potrivit unei statistici realizate de News. ro.

Cele mai sanatoase si savuroase retete cu legume

Legumele nu doar ca sunt sanatoase, insa pot fi si foarte gustoase. Trebuie sa stii cum sa le prepari ca sa scoti din ele tot ce aste mai bun. Iata cele mai sanatoase si savuroase retete cu legume. Ele pot fi.

Cele mai scumpe si inutile obiecte din lume: cat costa figurina Hello Kitty din platina si cum arata pliculetul de ceai in valoare de 14.000 de dolari FOTO

Faptul ca miliardarii lumii arunca sume uriase de bani pe lucruri inutile nu mai este un secret. Totusi, achizitiile bizare ale acestora nu inceteaza sa socheze. Plicul de ceai cu diamante si figurina Hello Kitty din platina sunt doar doua din obiectele cu preturi exorbitante cumparate de magnati.

Cum scapam de tuse si ce putem face sa nu mai racim. Recomandarile specialistilor

Anca Bahrim, farmacist manager in cadrul Sensiblu, a explicat luni, la Adevarul Live, care sunt cele mai bune optiuni de tratament atunci cand am contractat o viroza sau o gripa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )