Libnet.ro
UNICEF

00:07

Localitatea din Romania unde sunt cele mai multe zile insorite din an. Hasdeu a ridicat aici un templu metafizic

Adevărul Adevărul,
Localitatea din Romania unde sunt cele mai multe zile insorite din an. Hasdeu a ridicat aici un templu metafizic

Amplasat intr-un amfiteatru natural si cu o clima aproape ideala, un oras din Prahova este, statistic, localitatea cu cele mai multe zile insorite din an. continuă pe Adevărul

Cine sunt liderii politici cu cele mai multe absente la voturile de ridicare a imunitatii in ultimul an

Victor Ponta, Gabriel Oprea si Kelemen Hunor sunt printre liderii de partide care au avut, in ultimul an, cele mai multe absente de la sedintele de plen in care erau votate solicitarile DNA, in timp ce Alina Gorghiu si Vasile Blaga au cea mai buna prezenta, urmati de Calin Popescu Tariceanu, potrivit unei statistici realizate de News. ro.

Care sunt cele mai fotografiate atractii turistice din lume, potrivit Sightsmap: ce locuri ocupa Moulin Rouge si piramida lui Keops FOTO

Muzeul Guggenheim din New York si biserica Trinita dei Monti din Roma sunt cele mai fotografiate atractii turistice, in timp ce turnul Eiffel sau Empire State Building nici macar nu sunt pe lista atractiilor-vedeta.

Fabulos. Locul din Romania unde pensionarii au inceput sa invete engleza

Pensionarii din Botosani au dezvoltat o adevarata pasiune pentru limba lui Shakespeare. Acestia participa constinciosi la cursuri de engleza organizate de Biblioteca Judeteana la cererea localnicilor de.

Care sunt cele mai bune meniuri din peste 300 de fast-food-uri McDonalds din lume

Un barbat care a calatorit in jurul lumii si a mancat in peste 300 de restaurante McDonalds dezvaluie care sunt preferatele lui. Cartofii prajiti cu alge si pestele uscat sunt printre cele mai neobisnuite meniuri.

NATO vrea sa ofere contracte firmelor din Romania. Ce domenii sunt vizate

Agentia NATO de Sprijin si Achizitii a anuntat ca doreste sa ofere contracte firmelor din Romania, pentru livrarea de produse si servicii necesare Aliantei Atlantice.

Clasament: Cele mai bune universitati din Europa. Unde vor sa studieze liceenii romani

Aproape jumatate dintre cele mai bune 800 de universitati ale lumii se afla in Europa. Mai exact 338, topul fiind aici dominat de universitatile din Marea Britanie, care ocupa patru locuri intre primele 10 institutii de invatamant superior de pe continent.

Utile: Ce este virusul Zika si cum te protejezi de el; Cele mai bune solutii naturale pentru micsorarea porilor dilatati; Alergiile de primavara: care sunt cei mai raspanditi alergeni, care sunt simptomele si cum le tinem sub control

Exercitiul de doua minute care te ajuta sa fii in forma. Timpul este pretios pentru oricine si mai ca ne-am dori ca ziua sa aiba mai mult de 24 de ore, ca sa. Obiceiurile proaste care iti cariaza dintii. Una dintre cele mai intalnite afectiuni care ne determina sa pasim in cabinetul medicul stomatolog este caria.

Cele mai sanatoase si savuroase retete cu legume

Legumele nu doar ca sunt sanatoase, insa pot fi si foarte gustoase. Trebuie sa stii cum sa le prepari ca sa scoti din ele tot ce aste mai bun. Iata cele mai sanatoase si savuroase retete cu legume. Ele pot fi.

Topul celor mai mari proprietari de birouri din Romania: primii trei dezvoltatori detin un sfert din suprafetele celor mai mari 10 jucatori

Piata birourilor din Romania traverseaza una dintre cele mai dinamice evolutii ale sectorului imobiliar la nivel local, mai multi dezvoltatori importanti anuntand o serie de proiecte care vor completa peisajul de spatii de business din Capitala.

Topul celor mai mari proprietari de birouri din Romania: primii trei dezvoltatori detin un sfert din suprafetele primilor 10 jucatori

Piata birourilor din Romania traverseaza una dintre cele mai dinamice evolutii ale sectorului imobiliar la nivel local, mai multi dezvoltatori importanti anuntand o serie de proiecte care vor completa peisajul de spatii de business din Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )