Libnet.ro
UNICEF

10:16

Care sunt cele mai frumoase trei goluri din grupele Campionatului European. Unul a fost inscris chiar in poarta Romaniei (VIDEO)

B1 B1,
Care sunt cele mai frumoase trei goluri din grupele Campionatului European. Unul a fost inscris chiar in poarta Romaniei (VIDEO)

Cu o zi inainte de inceperea meciurilor din optimile Campionatului European de Fotbal, francezii au realizt un top al celor mai frumoase goluri din grupe. Dimitri Payet se afla in fruntea topului. continuă pe B1

Natura creativa: Care sunt cele mai originale forme ale fructelor si legumelor la care nu te-ai fi gandit niciodata (FOTO)

Natura nu inceteaza niciodata sa ne surprinda, prezentandu-ne deseori creatiile sale inovative. Este cazul unor fructe si legume care au fost descoperite si care seamana cu oameni, cu parti ale.

Cele mai frumoase masini din Romania, pe podium la Concursul de Eleganta Sinaia

Treizeci de automobile vor fi expuse sambata la Domeniul Regal Peles, vehicule istorice detinute de colectionari din Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova.

Cele mai favorizate zodii ale lunii iulie

Descopera in cea mai calduroasa luna a verii daca te afli printre zodele norocoase ce sunt rasfatate de astre. Iata care sunt cele mai favorizate zodii ale lunii iulie!.

Cele mai tari scene de sex din filme VIDEO

Cel mai tari scene de sex din filme? Pare mult spus si nu ne referim aici la productiile XXX specializate in acest tip de expunere. Cinefilii si criticii de film internationali au realizat o selectie cu cele mai memorabile scene de amor din filmele ce au fost lansate in ultimii 30 de ani. Iata cateva dintre acestea.

Cele mai mari griji pe care ni le facem in timpul actului sexual: de la ce probleme nu-si pot lua gandul barbatii si care sunt temerile femeilor

Grijile nu ne dau pace nici in timpul actului sexual, desi placerea creste proportional cu starea de relaxare pe care o atingem. Atat barbatii, cat si femeile se framanta in legatura cu o multime de lucruri care ar putea sa nu mearga bine in intimitate, conform unei cercetari care a scos la iveala cele mai mari temeri pe care ni le facem in timpul sexului.

Cele mai populare masini diesel polueaza mai mult la temperaturi de sub 18 grade - studiu

Emisiile de oxizi de azot ale celor mai populare masini diesel din piata sunt clar mai mari la termperaturi de sub 18 grade, arata o cercetare facuta de compania de testare Emissions Analytics citata de BBC. Regulile europene permit companiilor auto sa dezactiveze unele sisteme de control al emisiilor la temperaturi reduse, in ideea de a proteja motorul, insa datele arata ca unii producatori exagereaza si stabilesc niveluri mai ridicate de temperatura. Problema cea mare cu reducerea emisiilor de noxe este ca motorul ajunge sa foloseasca mai mult combustibil, astfel ca sunt mai mari emisiile de dioxid de carbon.

Usturoiul, medicamentul natural. Care sunt bolile de care ne scapa

Usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate pe pamant, specialistii estimand ca a existat in urma cu 5-6 mii de ani. in Egiptul Antic, usturoiul a fost considerat mult timp chiar simbolul universului. Contine o multime de saruri minerale, antioxidanti, inulina, vitamine A, B, PP, C, alicina si garlicina, care-l fac antispastic, colagog, diaforetic, anticancerigen, expectorant, febrifug, vasodilatator, antimicrobian, hipotensiv, afrodiziac si antihelmintic.

Cele 6 tipologii de parinti care influenteaza succesul viitorului adult, identificate de oamenii de stiinta: stilul parental care ofera cele mai multe sanse

Cercetatorii de la Universitatea din Kobe, Japonia, au identificat sase tipuri de educatie parentala, insa doar unul dintre acestea le poate asigura copiilor succesul si totodata venituri peste medie atunci cand cresc.

STUDIU Europenii au cele mai atractive trupuri pe plaja: nationalitatile relaxate cand fac nudism si cele mai neplacute incidente care pot sa apara in vacanta

Site-ul de calatorii Expedia a comandat un studiu privind comportamentul turistilor din toata lumea. Rezultatele dezvaluie care este bautura de vacanta preferata la nivel modial, temerile turistilor, nationalitatile dispuse sa faca plaja nud si cele care arata cel mai bine in costum de baie.

Dell a prezentat cele mai noi produse destinate companiilor

Dell a prezentat ier cele mai noi produse in cadrul turului anual Dell Be/ Future Ready /16. Dell Be/ Future Ready /16 este un evenimentde o zi, care acopera 17 tari din regiunea EMEA Europa, Orientul Mijlociu si Africa) si include sesiuni de informari si de break-out, precum si o expozitie in cadrul careia compania [].

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )