Libnet.ro
UNICEF

17:15

Natura creativa: Care sunt cele mai originale forme ale fructelor si legumelor la care nu te-ai fi gandit niciodata (FOTO)

B1 B1,
Natura creativa: Care sunt cele mai originale forme ale fructelor si legumelor la care nu te-ai fi gandit niciodata (FOTO)

Natura nu inceteaza niciodata sa ne surprinda, prezentandu-ne deseori creatiile sale inovative. Este cazul unor fructe si legume care au fost descoperite si care seamana cu oameni, cu parti ale. continuă pe B1

Cele mai favorizate zodii ale lunii iulie

Descopera in cea mai calduroasa luna a verii daca te afli printre zodele norocoase ce sunt rasfatate de astre. Iata care sunt cele mai favorizate zodii ale lunii iulie!.

Care sunt cele mai sigure destinatii de vacanta. Institutul pentru Pace a intocmit topul statelor cu risc scazut de terorism

Cu atat de multe evenimente violente petrecute in diferite tari ale lumii, alegerea destinatiei de vacanta poate da un sentiment de frica. Institutul pentru Economie si Pace a realizat un clasament al celor mai sigure tari din lume, printre criteriile luate in considerare aflandu-se conflictele interne si externe, prezenta armelor nucleare, personalul de securitate sau criminalitatea.

Cele mai mari griji pe care ni le facem in timpul actului sexual: de la ce probleme nu-si pot lua gandul barbatii si care sunt temerile femeilor

Grijile nu ne dau pace nici in timpul actului sexual, desi placerea creste proportional cu starea de relaxare pe care o atingem. Atat barbatii, cat si femeile se framanta in legatura cu o multime de lucruri care ar putea sa nu mearga bine in intimitate, conform unei cercetari care a scos la iveala cele mai mari temeri pe care ni le facem in timpul sexului.

Cum stii ca ai probleme cu inima. Cele mai alarmante simptome

Bolile de inima sunt cauza numarul unu de deces in lume, iar in Romania, in fiecare zi, 40 de oameni mor din cauza unui infarct, in conditiile in care 2 din 3 romani sufera de boli de inima. Cele mai intalnite boli cardiovasculare sunt hipertensiunea arteriala, cardiomiopatia ischemica, tulburarile de ritm si deficientele valvelor.

Cele mai populare masini diesel polueaza mai mult la temperaturi de sub 18 grade - studiu

Emisiile de oxizi de azot ale celor mai populare masini diesel din piata sunt clar mai mari la termperaturi de sub 18 grade, arata o cercetare facuta de compania de testare Emissions Analytics citata de BBC. Regulile europene permit companiilor auto sa dezactiveze unele sisteme de control al emisiilor la temperaturi reduse, in ideea de a proteja motorul, insa datele arata ca unii producatori exagereaza si stabilesc niveluri mai ridicate de temperatura. Problema cea mare cu reducerea emisiilor de noxe este ca motorul ajunge sa foloseasca mai mult combustibil, astfel ca sunt mai mari emisiile de dioxid de carbon.

Usturoiul, medicamentul natural. Care sunt bolile de care ne scapa

Usturoiul este una dintre cele mai vechi plante cultivate pe pamant, specialistii estimand ca a existat in urma cu 5-6 mii de ani. in Egiptul Antic, usturoiul a fost considerat mult timp chiar simbolul universului. Contine o multime de saruri minerale, antioxidanti, inulina, vitamine A, B, PP, C, alicina si garlicina, care-l fac antispastic, colagog, diaforetic, anticancerigen, expectorant, febrifug, vasodilatator, antimicrobian, hipotensiv, afrodiziac si antihelmintic.

STUDIU Europenii au cele mai atractive trupuri pe plaja: nationalitatile relaxate cand fac nudism si cele mai neplacute incidente care pot sa apara in vacanta

Site-ul de calatorii Expedia a comandat un studiu privind comportamentul turistilor din toata lumea. Rezultatele dezvaluie care este bautura de vacanta preferata la nivel modial, temerile turistilor, nationalitatile dispuse sa faca plaja nud si cele care arata cel mai bine in costum de baie.

Cele mai tari scene de sex din filme VIDEO

Cel mai tari scene de sex din filme? Pare mult spus si nu ne referim aici la productiile XXX specializate in acest tip de expunere. Cinefilii si criticii de film internationali au realizat o selectie cu cele mai memorabile scene de amor din filmele ce au fost lansate in ultimii 30 de ani. Iata cateva dintre acestea.

VIDEO De ce isi aleg pisicile cele mai neobisnuite locuri pentru a se odihni

In materialul video de mai jos, ce face parte din seria Simons Cat Logic, ilustratorul Simon Toland explica de ce pisicile obisnuiesc sa adoarma in cele mai ciudate locuri, de ce isi schimba frecvent locul in care se odihnesc si cate ore dorm zilnic.

Descopera Romania Salbatica: Documentarul care te poarta prin cele mai frumoase locuri din tara (VIDEO)

Cele mai frumoase imagini susprinse de fotograful Dan Dinu dau viata documentarului Descopera Romania salbatica . Serialul despre Romania salbatica este structurat in episoade.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2439 seconds )