Libnet.ro
UNICEF

15:15

Care sunt cele mai inteligente semne zodiacale, potrivit astrologilor

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai inteligente semne zodiacale, potrivit astrologilor

Indiferent daca sunteti un Berbec autoritar sau un Rac grijuliu, fiecare zodiac are caracteristicile specifice. Masuratorile astrologice pot prezice de la compatibilitatea romantica pana la nivelul de inteligenta ale fiecarei zodii. continuă pe Adevărul

10 cele mai scumpe alimente din lume

Cele mai scumpe alimente din ziua de azi sunt cele de care majoritatea oamenilor nici nu a auzit pana acum. Vei fi surprins sa afli ca o masa la un restaurant local nu reprezinta nicio fractiune din pretul produselor aflate in aceasta lista, potrivit.

Cele mai periculoase bacterii

In acest an, Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a publicat lista bacteriilor care au provocat cele mai multe decese in intreaga lume. Chiar daca nu toate bacteriile sunt mortale, unele dintre ele pot pune in pericol viata, dezvoltand diferite boli care, daca nu sunt detectate si tratate la timp, pot cauza moartea.

Cele mai vechi dovezi ale prepararii vinului dateaza de acum 8.000 de ani din statul caucazian Georgia

Un amplu studiu publicat luni arata ca cele mai vechi dovezi ale prepararii vinului dateaza de acum 8. 000 de ani, din Georgia, o tara celebra pentru vinurile sale. In 2011 cele mai vechi dovezi gasite erau de acum sase milenii, din Armenia, apoi s-au descoperit resturi si mai vechi in Iran, dar dovezile din Georgia sunt cu un mileniu mai vechi. Arheologii spun ca cea mai veche bautura alcoolica despre care exista date a fost produsa acum 9. 000 de ani in China din orez, miere, struguri salbatici si paducel.

Lovitura pentru Dacia. Aceste modele sunt in topul masinilor cu cele mai multe defecte

Dacia Logan se numara printre cele mai putin fiabile masini, cu peste 12 procente defectiuni, conform datelor publicate de TUV Germania. O mare surpriza neplacuta este si Kia Sportage, locul unu la numarul de.

Locuri de munca in strainatate: Spania si Portugalia au cele mai multe posturi vacante

Angajatorii din Spatiul Economic European au 1. 927 de locuri de munca vacante in reteaua Eures, cele mai multe fiind in Spania, la cules de capsuni, in Portugalia, la cules de zmeura, si in Danemarca, la cules de mazare. De asemenea, angajatorii din Marea Britanie cauta 100 de muncitori in fabrica, in timp ce in Cehia sunt disponibile 30 de locuri de munca pentru soferi de autobuz.

La ce trebuie sa fii atent ca sa alegi cele mai bune oferte de telefonie, internet sau televiziune de Black Friday

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM) a facut joi o serie de recomandari adresate utilizatorilor, astfel incat sa aleaga oferta telecom care corespunde cel mai bine nevoilor lor de comunicare si consum.

Cele mai cautate destinatii pentru vacanta de 1 Decembrie

Apetenta romanilor pentru mini-vacanta de 1 Decembrie se mentine si in acest an. Cele mai cautate destinatii raman orasele europene in care se organizeaza piete de Craciun precum Praga, Nuremberg, Viena si orasele cu o clima mai blanda. Preturile incep.

[P] Cele mai dinamice companii din Muntenia vor fi premiate in cadrul Galei Campioni in Business din Bucuresti/La eveniment va fi desemnat si Antreprenorul Anului 2017

Cele mai dinamice companii din Muntenia vor fi premiate la Bucuresti, pe 15 noiembrie, la Gala Campioni in Business, evenimentul de final al editiei din acest an, dupa galele regionale de la Cluj-Napoca, din 9 noiembrie, si de la Iasi, de pe 25 octombrie. In cadrul Galei, care va avea loc la Biavati Events, va fi acordat si titlul de Antreprenorul Anului 2017 unui antreprenor curajos si vizionar, care a reusit sa obtina performante deosebite in business pe parcursul ultimului an.

Cancerul gastric este unul dintre cele mai agresive. Simptomele care apar adesea mimeaza boala ulceroasa

Multiplicarea anormala a unor celule din structura stomacului si pierderea mecanismelor responsabile de controlul inmultirii celulare determina aparitia cancerului de stomac, unul dintre cele mai agresive tipuri de cancer.

Black Friday 2017 eMAG. Cele mai bune oferte la electrocasnice

Cel mai mare magazin online din Romania anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice, cu ocazia Black Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai atractive oferte inainte de Black Friday 2017 eMAG.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2205 seconds )