Libnet.ro
UNICEF

12:45

Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Antena3 Antena3,
Care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu

Toti cunoastem care sunt cele mai mari pacate in fata lui Dumnezeu, cu toate acestea exista unele pe care nu le constientizam si in care persistam. Pacate strigatoare la cer Sunt in numar de cinci s. continuă pe Antena3

CICLONUL POLAR goleste REZERVORUL DE GAZE: Consumul este ENORM! Romania, cele mai mari importuri din ULTIMII CINCI ANI

Din cauza gerului polar, Romania a avut saptamana aceasta cele mai mari importuri de gaze din ultimii cinci ani. Consumul zilnic a fost cu mult peste medie zilele astea. Potrivit unor surse din sectorul.

Salonul Imobiliar Bucuresti: Preturile apartamentelor vechi mai pierd din avant. Care sunt cele mai cautate zone

Avansul preturilor apartamentelor vechi incepe sa-si reduca ritmul, pe fondul cresterii accelerate a ofertei de locuinte noi si al aparitiei a tot mai multe proiecte de ansambluri rezidentiale mari, integrate, au anuntat luni organizatorii Salonului Imobiliar Bucuresti.

ANRE, in control la Transgaz, E.ON, ENGIE si OMV

Tara noastra a importat, saptamana trecuta, pana la o treime din consumul zilnic de gaze pentru a trece cu bine perioada geroasa, acestea fiind cele mai mari importuri zilnice de gaze din ultimii cinci ani, potrivit unor surse din sectorul energetic, citate de Agerpres.

Saptamana cu cele mai mari importuri de gaze din ultimii cinci ani

Romania a importat zilele acestea pana la o treime din consumul zilnic de gaze pentru a trece cu bin.

Business report:Europa: Vremea rece a majorat preturile la gazele natural cu pana la 400%; Programul Prima Casa: 5% din fonduri s-au epuizat in primele doua saptamani;Saptamana cu cele mai mari importuri de gaze din ultimii cinci ani

Firmele de asigurari au insistat pentru tarife RCA mai mari, dar motivul invocat este nejustificat. Firmele de asigurari care vand. In februarie s-au vandut mai mult de 50. 000 de imobile. Numarul ipotecilor a fost aproape la jumatate. Luna trecuta, la.

INS: Innoptarile turistilor au crescut in ianuarie cu aproape 10%. Cele mai multe sosiri ale turistilor straini au provenit din Israel

Sosirile inregistrate in structurile de primire turistica in luna ianuarie 2018 au insumat 722. 100, in crestere cu aproape 10% fata de cele din luna ianuarie 2017, a transmis luni Institutul National de Statistica. Opt din 10 sosiri au fost reprezentate de turistii romani si doar doi din 10 au fost straini. Cele mai multe sosiri ale turistilor straini au provenit din Israel 17,7 mii), Italia 16,9 mii), Germania 14,6 mii), Franta 9,4 mii), Republica Moldova 9,2 mii). INS diferentiaza sosirile de innoptari, sosirea unui turist inregistrandu-se atunci cand o persoana este inscrisa in registrul hotelului/motelului etc, in vreme ce innoptarile reprezinta intervalul de 24 de ore pentru care o persoana este inregistrata. De pilda, daca o persoana vine in Romania si doarme 10 nopti, ea va figura cu o sosire si 10 innoptari.

Judetul in care au fost vandute cele mai multe terenuri agricole in februarie

Judetele in care au fost vandute cele mai multe terenuri agricole in a doua luna din 2018 sunt Dambovita 1. 061, Timis 924 si Arad 733, potrivit datelor Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Rabla 2018: cele mai bune oferte la masini pe piata din Romania

Cu pogramul Rabla 2018, preturile sunt si mai mici pentru cei care vor o masina noua. Daca pana acum era cunoscut refrenul n-ai bani suficienti? Ia-ti un Logan!, desi este una dintre cele mai apreciate masini din gama ei, are destul de multi rivali pe segmentul sau cand vine vorba despre pret. Am adunat cateva [].

ANOFM: peste 23.000 de locuri de munca, vacante la nivel national. in judetul Ialomita, cele mai putine oferte

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, in timp ce in judetul Ialomita, angajatorii pun la dispozitia someilordor 124 de posturi.

Peste 23.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe in Bucuresti si in judetele Prahova, Arad si Timis

Peste 23. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si in judetele Prahova, Arad si Timis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )