Libnet.ro
UNICEF

05:15

Care sunt CELE MAI MARI pensii din Romania si CINE le incaseaza

B1 B1,
Care sunt CELE MAI MARI pensii din Romania si CINE le incaseaza

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de 56. 800 de lei brut lunar si este incasata de un magistrat. A doua cea mai mare pensie din tara noastra e in valoare de 39. 144 lei brut si este . continuă pe B1

Un primar condamnat pentru conflict de interese a dat in judecata SRI. Este edil in Floresti, una dintre cele mai mari comune din Romania

Primarul uneia dintre cele mai mari comune din Romania a dat in judecata Serviciul Roman de Informatii. Edilul vrea sa afel in ce masura SRI s-a implicat in instrumentarea dosarelor penale in care este anchetat.

Care sunt cele mai valoroase brand-uri n 2018, anul n care doua marci chineze se gasesc n top 10

Google si Apple sunt cele mai valoroase brand-uri in 2018, cu peste 300 miliarde dolari, in timp ce Amazon, Microsoft si Tencent completeaza top 5, arata cea mai noua editie a clasamentului realizat de BrandZ. Facebook este pe locul sase, Alibaba este pe noua, Coca Cola este pe 14, Nike este pe 29, iar Toyota este cel mai valoros brand auto, fiind plasata pe locul 36.

Care este cea mai mare PENSIE din Romania

Cea mai mare pensie civila din Romania este in valoare de peste 56. 800 de lei si este incasata de un magistrat, informeaza Economica. net. Desi primeste echivalentul a peste 12. 000 de euro,.

ZIUA COPIILOR 2018. Zi magica pentru mai multi copii din Romania de 1 Iunie

De 1 Iunie, curtea Catedralei Episcopiei din Husi s-a umplut de zambete, de cantece, de baloane colorate si de desene pe asfalt. Sute de copii din cele mai indepartate colturi ale judetului,.

Business report:Doua autostrazi care ar duce la o crestere economica exploziva; Cele mai mari zece pensii civile din Romnia, cuprinse ntre 33.000 de lei si 56.800 lei brut lunar; A fost adoptata legislatia europeana privind muncitorii detasati

UE-SUA: incepe razboiul comercial. Presedintele american Donald Trump pune in aplicare amenintarile: UE nu va mai fi exceptata de la taxele vamale pentru otel si aluminiu. UE a. Cele mai mari greseli pe care le fac antreprenorii romani. Graba, incapatanarea, luarea de decizii peste capul managerilor sau.

10 de curiozitati care fac Japonia una dintre cele mai interesante tari din lume

Japonia fascineaza prin cultura, aglomeratie si chiar tehnologie. Are cei mai longevivi locuitori din lume si este in topul tarilor cu cele mai multe restaurante Mc Donald`s. De asemenea, niponii sunt cei mai mari consumatori de peste din lume.

Astea sunt cele mai norocoase 4 zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Fie ca este vorba de planul sentimental, profesional sau de familie, astrologii vorbesc despre 4 zodii norocoase care isi vor gasi fericirea in aceasta vara. Balanta Destinul tau este deja scris.

Cate ore munceste un roman pe an, comparativ cu ceilalti europeni: Care este cea mai muncitoare tara din lume

Romanii muncesc mai putin in prezent fata de anul 2009, in cele mai multe sectoare economice. Potrivit datelor Institutului National de Statistica, in medie, un roman munceste 2000 de ore pe an, informeaza Ho.

FOTO Cum reusesc cele mai tari companii feroviare europene sa atraga calatori - Viteza, covor rosu, snitele, relaxare

In timp ce la noi trenurile au o imagine foarte proasta, fiind lente, neconfortabile si insuficiente, in Europa de Vest si Centrala multe companii au reusit sa atraga tot mai multi pasageri, aratand ca trenurile pot fi, nu doar rapide si curate, ci si amuzante. in Italia li se pune covorul rosu calatorilor business, la vagoanele restaurant din Cehia poti manca snitel sau gulas, alaturi de o bere buna, iar in Germania in unele trenuri exista personal care se asigura ca nu se vor plictisi copiii. Un raport arata care sunt cele mai de succes companii feroviare europene, dar si ce au facut pentru a dovedi ca trenurile nu s-au blocat undeva in trecut.

Meghan Markle, intre cele mai influente femei din Marea Britanie

Meghan Markle, noua Ducesa de Sussex, se numara intre cele mai influente 25 de femei din Marea Britanie, potrivit unei liste publicate de Vogue UK.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )