Libnet.ro
UNICEF

18:30

Astea sunt cele mai norocoase 4 zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Antena3 Antena3,
Astea sunt cele mai norocoase 4 zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Fie ca este vorba de planul sentimental, profesional sau de familie, astrologii vorbesc despre 4 zodii norocoase care isi vor gasi fericirea in aceasta vara. Balanta Destinul tau este deja scris. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Berbec Cat de des participati la evenimentele corporatiei din care faceti parte sau la tot felul de prezentari? Da, poate fi extrem de plictisitor, dar acela este locul in care veti intalni persoana.

Cele mai norocoase 4 zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Fie ca este vorba de planul sentimental, profesional sau de familie, astrologii vorbesc despre 4 zodii norocoase care isi vor gasi fericirea in aceasta vara.

Care sunt cele mai valoroase brand-uri n 2018, anul n care doua marci chineze se gasesc n top 10

Google si Apple sunt cele mai valoroase brand-uri in 2018, cu peste 300 miliarde dolari, in timp ce Amazon, Microsoft si Tencent completeaza top 5, arata cea mai noua editie a clasamentului realizat de BrandZ. Facebook este pe locul sase, Alibaba este pe noua, Coca Cola este pe 14, Nike este pe 29, iar Toyota este cel mai valoros brand auto, fiind plasata pe locul 36.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai nebune 3 zodii. Te fac sa te indoiesti de sanatatea ta mentala

Exista cateva zodii atat de nebune, incat te vor face si pe tine sa crezi ca esti la fel ca ele. Comportamentul lor te face sa nu mai intelegi nimic din viata ta. VARSATOR Este zodia care castiga detasat aceasta.

FOTO Care este stadiul lucrarilor la unul dintre cele mai frumoase poduri care se construiesc in Romania

Lucrarile la Podul Centenarului sunt in plina desfasurare. Muncitorii au turnat radierul piciorului de pe malul stang al Crisului. Este vorba de prima parte a fundatiei.

Cele mai periculoase plante carnivore din lume. Cum este folosit copacul sinuciderii in India. Planta a carei seva arde ca acidul

Plantele carnivore sunt plante care isi iau unele sau majoritatea substantelor lor nutritive dar nu energia) prin prinderea si consumul unor animale sau protozoare, de obicei insecte si alte artropode. Plantele carnivore s-au adaptat sa creasca in locuri unde solul este subtire sau sarac in substante nutritive, in special azot, cum ar fi mlastini acide si aflorimente de roca.

Au dat milioane pe masini. Iata cele mai impresionante colectii ale vedetelor

Multe celebritati sunt atat de bogate, incat nu stiu ce sa faca cu atatia bani. Aleg, de cele mai multe ori, sa investeasca in lucruri de care sunt pasionati. Pentru multi, acele lucruri sunt masinile. Si nu orice masini, ci unele care costa milioane de euro.

10 de curiozitati care fac Japonia una dintre cele mai interesante tari din lume

Japonia fascineaza prin cultura, aglomeratie si chiar tehnologie. Are cei mai longevivi locuitori din lume si este in topul tarilor cu cele mai multe restaurante Mc Donald`s. De asemenea, niponii sunt cei mai mari consumatori de peste din lume.

ANOFM: Peste 30.000 de locuri de munca vacante la nivel national. Cele mai putine, in judesul Ialomita

Peste 30. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala, in timp ce in judetul Ialomita sunt disponibile doar 232 de posturi, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Snur

Un snur se uita in oglinda si zambea pe sub mustati: - Mamaaa, ce siret sunt!!! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )